درست است که برخی افراد بیشتر از دیگران دچار سوزش معده میشوند، اما این احساس ناخوشایند بسیار رایج است. رعایت برخی اصول میتواند این ناراحتی را کم کند. توصیه های ما برای مقابله با سوزش معده را دنبال کنید.
1. بعد از ناهار خوردن دراز نکشید. بعد از شام هم، حداقل یک ساعت صبر کنید و بعد به رختخواب بروید. از دراز کشیدن جلوی تلویزیون خودداری کنید.
3. با قرار دادن یک حایل 15 سانتی متری، سرتان را از رختخواب بالاتر بیاورید.
4. بعد از غذا یک لیوان آب خالص بنوشید (از نوشیدن نوشیدنی های گازدار پرهیز کنید) تا به این ترتیب بالا آمدن اسیدها را به تأخیر بیندازید و آنها به عقب رانده شوند.
5. از مصرف برخی نوشیدنی ها خودداری کنید: این نوشیدنی ها حاوی کافئین یا تئین هستند به علاو? تمام نوشیدنی های الکلی. ضمناً از نوشیدن آبمیوه ها، خصوصاً آب مرکبات پرهیز کنید. مصرف شیرتان را نیز محدود کنید.
6. مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده را کم کنید.
7. حجم غذایی تان را بین چندین وعده تقسیم کنید، از مصرف غذاهای حجیم و خیلی چرب اجتناب کنید.
8. از مصرف ادویه جات، معطر کننده ها، نعنای سبز و قرص نعنا پرهیز کنید.
9. مراقب وزن تان باشید و با اضافه وزن مبارزه کنید.
10. یک سری داروی ضد اسید وجود دارند که محتوای اسیدی معده را خنثی میکنند، فروش این داروها بدون نسخ? پزشک آزاد است. با این حال بهتر است که قبل از مصرف با پزشک تان دربار? مشکل خودتان صحبت کنید.
پزشک مشکل شما را تشخیص خواهد داد و درمان مناسب را به شما پیشنهاد خواهد کرد. در تمامی موارد، خوددرمانی بدون نظر پزشک، نباید به هیچ وجه بیش از 15 روز طول بکشید.
متخصصان تغذیه دریافتهاند که دو نوبت مصرف سیبزمینی در روز بدون این که موجب افزایش وزن شود به اندازه مصرف جوی دو سر در کاهش فشار خون موثر است...
هرچند این متخصصان روی سیبزمینی ارغوانی مطالعه و آزمایش کردهاند اما معتقدند که سیبزمینی سفید و پوست قرمز نیز تاثیرات مشابه دارند.
جو ونیسون کارشناس تغذیه در دانشگاه اسکرانتون در پنسیلوانیا میگوید: وقتی صحبت از سیبزمینی میشود اغلب ما شاید بیش از هر سبزیجات دیگری نسبت به آن دید منفی داشته باشیم و تصور کنیم که باید مصرف آن را در رژیم غذایی خود محدود نماییم چون معتقد هستیم که این سیبزمینی مملو از کربوهیدرات چاق کننده و عاری از کالری است.
اما در واقع این تصور اشتباه است چون اگر سیبزمینی را بدون سرخ کردن و بدون کره و مارگارین و سس سرو کنیم هر یک عدد سیبزمینی فقط 110 کالری انرژی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد فیتو شیمیایی مفید برای سلامتی است.
تالاب تپراقکندی پارسآباد مغان واقع در شمال استان اردبیل، قربانی این روش صید ماهی شده است.
رئیس اداره محیط زیست این شهرستان گفته ورود سموم شیمیایی به تالابها بیش از 6 هزار قطعه ماهی در تالاب تپراقکندی پارسآباد مغان تلف کرده.
محمد مجرد، معتقد است: "افراد سودجو بااستفاده از شیوه سم ریزی که در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست قصد صید ماهی را داشتند که متاسفانه سبب از بین رفتن این تعداد ماهی و شماری از دیگر آبزیان این تالاب شدند."
این مسئول محلی با اشاره به قطعیت دخالت سم در مرگ آبزیان این تالاب گفت:" تبعات و آثار زیانبار چنین روش غلط و غیرقانونی صید ماهی بسیار زیاد است. ماموران این اداره بلافاصله پس از اطلاع از موضوع به محل اعزام شدند و در این رابطه دو نفر را شناسایی و به مراجع قضایی منطقه معرفی کردند."
این در حالی است که در سایر استخرهای پرورش ماهی کشور نیز ورود سم ناشی از فاضلاب به رودخانه ها، باعث تلفات آبزیان می شود. گفته می شود در شوشتر، از توابع استان خوزستان ورود فاضلاب شهری و بیمارستانی به شاخه گرگر یکی از رودخانه های آن منطقه، باعث تلفات بسیار زیادی در گونه ماهی "فیتوفاگ" شده، به طوری که پرورش دهندگان این ماهی می گویند در صورت ادامه ریختن فاضلابهای شهری و صنعتی به رودخانه های منطقه، آبزی پروران به معنای واقعی نابود خواهند شد.
آبزی پروران شوشتری که در حضور استاندار خوزستان از تلفات ماهی در استخرهای خود خبر می دادند، گفتند: " در سال زراعی 87-88 از هر هکتار مزرعه پرورش ماهی حدود 6 تن برداشت شد ولی در سال گذشته به دلایل گفته شده 50 درصد تلفات در همه مزارع شوشتر ایجاد شده."
به نظر می رسد آلودگی سمی و فاضلابی آب، بزرگترین تهدید برای آبزیان کشور در محیطهای طبیعی و صنعتی است. فاضلابها و سمومی که منشا انسانی دارند.
وقتی از حمام خارج میشوید و موهایتان را خشک کرده و شانه میزنید و باز هم شاهد ریزش شدید آنها هستید، مصمم میشوید که شامپویتان را عوض کنید... | |
وقتی که در حمام موهایتان را میشویید و متوجه ریزش زیاد موها میشوید، شاید اولین چیزی که به ذهنتان خطور میکند، عوض کردن شامپوهایتان باشد و وقتی از حمام خارج میشوید و موهایتان را خشک کرده و شانه میزنید و باز هم شاهد ریزش شدید آنها هستید، مصمم میشوید که شامپویتان را عوض کنید. تقریباً بیشتر مردم مثل شما فکر میکنند و در چنین مواقعی به فکر تغییر شامپوی مورد استفادهشان میافتند و فقط برخی میدانند که شامپو تأثیر بسیار اندکی در ریزش موهای سر دارد. انواع مختلفی از شامپوها در سطح جهان تولید و به مردم عرضه میشوند. اگر به دنبال یافتن شامپویی مناسب برای موهایتان هستید، راههای سادهای برای اینکار وجود دارد.
یک شامپو چه میکند؟ غدههای پوست بدن انسان نوعی ماده چرب به نام سبیوم را در خود ذخیره میکنند. این مواد چرب از پوست آزاد شده و روی ساقه موها را میپوشانند و ماهیت چسبناک آنها باعث جذب هرگونه آلودگی و میکروب موجود در هوای اطراف سر میشوند. شامپوها این میکروبها و آلودگیها را از موها پاک میکنند و برای رسیدن به نتیجه بهتر، با استفاده از تکنولوژی و دانش جدید، به شامپوها مواد درخشان کننده میافزایند. گاهی اوقات مواد افزودنی به شامپوها، سلامت موها را به خطر میاندازند. و شما باید هنگام انتخاب شامپو، سالم ترین آنها را انتخاب کنید. روشهای استفاده از شامپو دلیل واقعی ریزش موهایتان را بیابید و به فکر تغییر شامپو نباشید. در واقع ریزش موها نباید باعث تغییر شامپو شود. اگر موهایتان چرب است نباید از شامپوهایی که مواد پاککننده قوی دارند، استفاده کنید؛ بلکه بهتر است شامپوهای ملایم را به کار ببرید. استفاده مرتب از شامپوهای ملایم و ساده موهایتان را از چربیها و آلودگیها پاک خواهند کرد. اگر موهای معمولی دارید، درصدد یافتن شامپویی باشید که از ایجاد خارش کف سر جلوگیری کند. یک شامپو با مواد پاککننده و مرطوب کننده برای موهای حساسی که سریع دچار خارش میشوند، بهتر است. اگر موهایتان خشک هستند، از شامپویی استفاده کنید که مواد پاککننده نداشته باشد. هرگونه شامپویی که رطوبت موهایتان را حفظ کرده و خشکی آن را تشدید نکند، برای شما مناسب تر است. به طور کلی یک شامپوی خوب باید سه ویژگی اصلی داشته باشد: 1) پاککننده باشد 2) تثبیت کننده باشد. 3) نرمکننده باشد. آن را امتحان کنید.
یک شامپوی مناسب را که اغلب مردم تأیید میکنند، انتخاب و یک دوره از آن استفاده کنید. برای دانستن اینکه چه نوع شامپوهایی واقعاً برای موهای شما مناسبند، باید برای مدت طولانی تر از آنها استفاده کنید؛ چرا که با یک یا دو بار مصرف، تأثیر آن روی موها مشخص نمیشود. به تمام اجزای طبیعی موجود در شامپو توجه کنید. برخی از این اجزا به جای آنکه برای موها مفید باشند، بیشتر مضر هستند. از مصرف شامپوهایی که حاوی سولفات لاوریل سدیم یا SLS هستند و شامپوهایی که PEG دارند، خود داری کنید؛ زیرا ایجاد حساسیت پوستی میکنند. شامپوها باید هم به طور طبیعی موهای شما را زیباتر کنند و هم موجب سلامت آنها شوند. انتخاب شامپوی مناسب اجزای تشکیل دهنده شامپو: پاککنندهها که مهمترین و اصلیترین اجزای شامپوها به شمار میروند.
تقویتکنندهها حالتدهندهها شفافکنندهها مواد تنظیمکننده غلظت اسانس و رنگ موادی که از رسوب املاح سخت روی موها جلوگیری میکنند. منبع:زیباشودات کام
|
این دارو می تواند در افراد غیر دیابتی نیز باعث کاهش احساس گرسنگی شده و در نتیجه وزن فرد را کاهش دهد. | |
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی ایران با بیان اینکه بر اساس پروتکل درمانی «متفورمین» معمولا برای افراد دیابتی نوع 2 مورد مصرف قرار می گیرد، گفت: تجویز متفورمین از سوی متخصصان تغذیه برای کاهش وزن اشتباه است. دکتر مجید حاجی فرجی افزود: استفاده از متفورمین در افراد سالم که به دیابت مبتلا نیستند، فرد را دچار عارضه می کند.
وی ادامه داد: تحقیقات نشان داده است این دارو می تواند در افراد غیر دیابتی نیز باعث کاهش احساس گرسنگی شده و در نتیجه وزن فرد را کاهش دهد. اما نباید فراموش کرد که این عمل ممکن است عارضه هایی نیز به دنبال داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه بیماران قلبی و عروقی و کسانی که دچار مشکلات ریوی، کبدی و کلیوی هستند نباید از متفورمین استفاده کنند، گفت: مصرف متفورمین در افرادی که مشکل قلبی و عروقی دارند، ممکن است سکته های قلبی به دنبال داشته باشد.
این متخصص تغذیه در تشریح عملکرد متفورمین گفت: به دنبال مصرف موادغذایی حاوی کربوهیدرات و مواد قندی و به واسطه افزایش ترشح انسولین، کربوهیدراتها به ترکیباتی چون چربی تبدیل میشود و هورمونهایی که موجب گرسنگی می شوند، افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: این افزایش تجمع چربی معمولا در ناحیه دورکمر اتفاق میافتد. کار متفورمین پایین آوردن سطح قند و در نتیجه کم کردن نیاز بدن به ترشح انسولین است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی در خاتمه هشدار داد: استفاده از متفورمین می تواند ترشح انسولین در افراد سالم را با اختلال مواجه کند.
|
مراحل درمان افسردگی:
1- در مرحله حاد بیماری، هدف از درمان تسکین دادن علائم افسردگی است. این مرحله معمولاً 12-6 هفته طول می کشد، اما ممکن است بسته به نوع درمان و پاسخی که به آن داده می شود بیش از این نیز به طول بیانجامد.
2- در ادامه بیماری، درمان برای بهبودی انجام می گیرد. در این مرحله درمان متعادل می شود مثلاً میزان مصرف دارو تنظیم می شود. این مرحله ممکن است 5-4 ماه طول بکشد.
در مرحله آخر درمان نگهدارنده صورت می گیرد و هدف از آن جلوگیری از عود بیماری است. اگر با وجود درمان چند دوره ، افسردگی ایجاد شده باشد یا فرد به صورت مزمن بی حوصله و افسرده باشد و یا در مواردی که عوامل مستعد کننده برای فرد وجود داشته باشد درمان مداوم مورد نیاز است چون در این افراد احتمال عود بیماری بیشتر است.
برای درمان چه نکاتی را باید در نظر داشت؟
در سیر درمانی، پزشک عمومی نقش مهمی ایفا می کند چرا که در اولین قدم علائم شما را ارزیابی می کند و ممکن است یک علت زمینه ای طبی برای افسردگی پیدا کند که با درمان آن مشکل برطرف شود. وقتی مشخص شد که مشکل اصلی افسردگی است، ممکن است برای شما داروی ضد افسردگی تجویز شود. برخی اوقات پاسخ به این درمان خوب است و به درمان بیشتری نیاز نیست. اما اگر درمان اولیه کافی نباشد پزشک ممکن است شما را به متخصص روانپزشکی ارجاع دهد. چون معمولا پزشک عمومی به جزئیات درمان مانند روان درمانی و درمانهای تخصصی نمی پردازد، برای انتخاب روانپزشک باید دقت کنید و به او اعتماد داشته باشید. ممکن است روانپزشکی که فرد دیگری آن را به شما معرفی و توصیه می کند، برای شما مناسب نباشد و با او نتوانید به راحتی ارتباط برقرار کنید.
اصول درمان افسردگی:
* درمان افسردگی ممکن است شامل داروهای ضد افسردگی، مشاوره تخصصی، درمانهای رفتار شناختی و یا ترکیبی از اینها باشد.
* در درمان افسردگیهای خفیف تا متوسط ممکن است مشاوره ی تخصصی کافی باشد.
* اگر علائم اولیه بیماری شما شدید باشند احتمالا هم دارو و هم مشاوره ی تخصصی باید صورت گیرند.
* اگر علائم هشدار دهنده ای مانند افکار خود کشی یا خطر آسیب به خود یا دیگران یا علائم شدیدتری مانند فاصله گرفتن از جهان واقع یا جنون و یا سوء مصرف بیش از حد الکل و داروها وجود داشته باشند، احتمالا بیمار بستری می گردد.
* افسردگی معمولا به وسیله داروها مشاوره و روان درمانی ویا ترکیبی از اینها با موفقیت درمان می شود. با این حال ممکن است مدت زمانی نیاز باشد تا نوع دارو ، میزان آن و نوع روان درمانی و مشاوره مشخص شود. معمولا 12 - 4 هفته طول می کشد تا داروها تاثیر کنند. پس از آن روند درمان سریعتر می شود.
* در موارد نادری ممکن است از درمان با الکتریسیته برای افرادی که به درمانهای دیگر پاسخ نمی دهند یا علائم جنون یا رفتارهای خطرناک برای خود و دیگران دارند استفاده شود. این درمان یک تحریک الکتریکی است که باعث ایجاد یک تشنج خفیف می شود و به نظر می رسد که با اثر بر واسطه های شیمیایی مغز باعت تسکین علائم می شود. درمان مداوم:
در حدود نیمی از افراد مبتلا به افسردگی دچار عود علائم می شوند. ادامه دادن درمان برای 15 –7 ماه بعد از بهبودی، خطر بازگشت بیماری را کاهش می دهد.
در این مدت :
* رژیم غذایی متعادلی داشته باشید.
* از مصرف الکل اجتناب کنید.
* ورزش کنید.
* خواب مناسبی داشته باشید.
* حمایت اعضای خانواده و دوستان کمک کننده خواهد بود.
افسردگی شدید ممکن است عامل خطری برای بیماری عروق کرونر یا حمله قلبی محسوب شود، ولی مهمترین خطر اقدام به خودکشی است. در حدود 15درصد از بیماران مبتلا به افسردگی از این طریق جان خود را از دست می دهند.
هر کسی در هر سن، جنس، نژاد یا وضعیت اجتماعی ممکن است به افسردگی مبتلا شود. از هر 10 نفری که به پزشکان مراجعه می کنند یک نفر افسردگی دارد. در نیمی از موارد بیماری این افراد تشخیص داده نمی شود و درمان نشده باقی می ماند. اگر افسردگی درمان نشود کیفیت زندگی بسیار پائین آمده و خطر خودکشی همواره وجود دارد. ممکن است شما تشخیص ندهید که افسرده هستید و یا به دنبال درمان آن نباشید. اما هر چه زودتر به فکر علائم و به دنبال درمان باشید شانس درمان کامل، سریعتر و بیشتر است. پیشگیری از عود بیماری نیز بسیار مهم است.افسردگی در هیچ سنی طبیعی تلقی نمی شود و درمان آن اهمیت زیادی دارد. افسردگی در بچه ها معمولا به سختی تشخیص داده می شود. در نوجوانی ممکن است افسردگی به علت تغییرات هورمونی ایجاد شود. برخی اوقات والدین این بچه ها نیز افسرده هستند و باید درمان شوند. همچنین افراد مسن ممکن است تصور کنند که احساس افسردگی آنها طبیعی است. درمان در این افراد از ناتوانی زودرس آنها جلوگیری می کند و از خطر مرگ مربوط به افسردگی می کاهد. حمایت خانواده در درمان افسردگی نقش مهمی دارد. داروها را نباید خودسرانه مصرف کرد. مصرف برخی داروها باهم ممکن است کشنده باشد. ترکیبات گیاهی نیز با برخی داروها تداخل دارند و ممکن است عوارض جدی ایجاد کنند. در برخی موارد حتی بعضی از غذاها ممکن است با دارو تداخل داشته باشند. بر اساس تاریخچه بیماری، شدت و ماهیت افسردگی نوع دارو توسط پزشک انتخاب می شود و در مورد رژیم غذایی، و تداخلات دارویی توضیحات لازم داده می شود.
روزنامه الشروق الیومی چاپ الجزایر در شماره صبح روز گذشته خود اعلام کرد که پزشکان تولد این نوزاد غیرطبیعی را ناشی از رشد ناقص دو جنین دوقلو و تلفیق یکی از دوقلوها در دیگری دانسته اند.
پزشکان ابراز خوش بینی کرده اند با برداشتن دوپای اضافی، این نوزاد بتواند به زندگی طبیعی باز گردد.
سادیسم و ناهنجاریهای جنسی: نشانه ها و روشهای درمانی
سادیسم و ناهنجاری های جنسی معمولاً متاثر از عدم تعادل بین نیازهای جنسی و ارضای آنها و نیز افکاری بیمار گونه می باشد که به طرق مختلف در زندگی افراد نمایان و باعث ناهنجاریهای بسیاری در زندگی فردی و اجتماعی میگردد. شرایط محیطی و نبود آموزشهای صحیح باعث گسترش روز افزون افراد مبتلا به این عارضه شده است.
کسانی که از سادیسم و ناهنجاریهای جنسی رنج می بردند در زندگی خود انواع شکستها را تجربه میکنند و بدلیل داشتن افکاری پریشان که صرفاً آب و رنگی جنسی دارد به خود و جامعه ای که در آن حضور دارند صدمات جبران ناپذیری می زنند.
از مهمترین نشانه های سادیسم و ناهنجاریهای جنسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- نگاه کردن و خیره شدن هوس آلود بصورت مستمر به جنس مخالف و برانداز کردن قسمتهای مختلف اندام افراد در معابر، اماکن عمومی و میهمانی ها و تعریف و تمجید از آن اندامها در ذهن. اینگونه افراد با نگاه های سنگین خود موجبات ناراحتی دیگران را فراهم کرده و سبب نا امنی اجتماعی میگردند. انسانی که از سلامت فکری برخوردار است هیچگاه به خود اجازه نمی دهد که جنس مخالف را کالایی برای لذت بخشی و هوسرانی بشمار آورد. یک انسان متمدن تا قبل از ازدواج خویشتن داری نموده و امیال جنسی و ارضای آنها را پس از ازدواج فقط محدود به همسرش میکند.
2- داشتن افکار مداوم پیرامون برقراری رابطه جنسی. کسانی که بیش از حد و بصورت همیشگی در ذهن خود به مسئله رابطه جنسی میپردازند گویی چیز مهمتری در زندگی آنها وجود ندارد.
3- استفاده از الفاظ رکیک و فحاشی جنسی.
4- حسادتهای جنسی. کسانی که به رابطه عاشقانه بین دو نفر حسد می ورزند و سعی در تخریب و سنگ اندازی در آن رابطه را دارند به نوعی گرفتار سادیسم جنسی می باشند. این گونه افراد از اینکه جایگزین رقیب عشقی خود شوند لذت بیمار گونه ای میبرند.
5- متلک ها و مزه پرانیهای جنسی. عبارت است از گفتن جملاتی غیر اخلاقی به جنس مخالف که معمولاً تعابیر جنسی و ناراحت کننده دارند.
6- خود ارضایی. عمل وسواس گونه لذت بردن از خود و ارضای جنسی بدین شیوه میتواند یکی از نشانه های سادیسم جنسی باشد.
7- تفکرات برقراری رابطه جنسی با محارم، آزار جنسی کودکان و سوء استفاده جنسی از آنها.
8- تعرض، توهین، بد رفتاری و ایجاد محدودیت برای افراد صرفاً به این دلیل که آنها ممکن است دچار انحرافات جنسی باشند. متهم کردن دیگران بر اساس توهمات و حدس های بی اساس. این دسته از مبتلایان به دلیل وجود کمبودها و گره های زیاد در زندگی خود اقدام به آزاد و اذیت افراد می نمایند.
9- بازدید تصاویر، فیلمها و سایتهای جنسی، گپ های جنسی در چت روم ها، به نمایش گذاردن اندام از طریق وب کم، استفاده از تلفن برای گفتگوهای جنسی با افراد غریبه.
10- برقراری روابط جنسی غیر متعارف همراه با صدمه رساندن و جراحات به خود یا طرف مقابل از قبیل بریدگی، بستن دست و پا، شلاق زدن و ضربه زدن.
11- تمایل به برقراری رابطه جنسی با افراد گوناگون با وجود داشتن همسر. خیانت و تنوع طلبی. رابطه جنسی با روسپیان، تجاوزات جنسی. برقراری تماس بدنی و چسبیدن به دیگران در محیطهایی مانند مترو، اتوبوس،...
12- همجنس بازی. عبارت است از برقراری روابط جنسی با همجنس خود.
13- شک کردن های زیاد و بی مورد به همسر و باز خواستهای وسواس گونه. در این شرایط فرد بطور مداوم تصور میکند همسرش در حال خیانت و برقراری رابطه جنسی با اشخاص دیگر است.
14- برخی خیالپردازی های جنسی همانند رابطه جنسی گروهی و یا سهیم کردن شریک جنسی با فردی دیگر. تصور اینکه شریک جنسی در حال برقراری رابطه جنسی با فردی دیگر است. این یکی از ویران کننده ترین موارد سادیسم جنسی بشمار میرود.
15- برقراری رابطه جنسی با حیوانات. که حتی تصور آن شان انسان را به پایین ترین سطح خود می رساند.
16- آرایش های بسیار غلیظ، استفاده از لباسهای تحریک کننده و نامناسب به قصد جلب توجه و ظاهرسازی هایی که جاذبه جنسی را به نمایش بگذارند.
طبیعی است که برخی از موارد فوق نشانگر سادیسم جنسی حاد و برخی دیگر از شدت کمتری برخوردارند. کسانی که نشانه های فوق را دارند باید برای رهایی از تاثیرات مخرب فردی و اجتماعی این بیماری به متخصصین روانکاو مراجعه و با بهره گیری از روشهای درمانی اقدام به معالجه خود کنند.
برخی از اقداماتی که میتوان برای درمان انجام داد:
• زدودن افکار نامعقول جنسی، کنترل و پالایش تصورات ذهنی.
• مطالعه و بالا بردن سطح آگاهی.
• ازدواج هوشمندانه و زندگی عاشقانه.
• ورزش.
• شرکت در فعالیتهای سالم اجتماعی.
• ارتباط با خدا و روی آوردن به معنویات.
• برقراری ارتباط با افراد سالم و یافتن دوستان مفید.
• خویشتن داری.
سادیسم جنسی عوارض کوتاه مدت و طولانی مدت فردی-اجتماعی دارد از جمله:
• تقلیل قوه تفکر
• عارضه های عصبی و روانی
• افزایش بیماریهای جنسی
• افسردگی
• برهم خوردن روابط و شکست در ازدواج
• کم شدن حافظه و فراموشی
• نا امنی اجتماعی
• طرد شدگی
• رواج روابط نامشروع
• عقب ماندگی اجتماعی
رابطه جنسی نیز همانند سایر نیازهای بشر باید امری طبیعی تلقی گردیده و به نحوی مطلوب ارضاء و برآورده شود ولی فقط با ساز و کاری که خداوند تعیین نموده که همان ازدواج و تشکیل خانواده است. فراهم نبودن بستر مناسب برای ازدواج و نیز هرگونه ارضای نامتعارف این میل و نیز نادیده گرفتن آن میتواند به بحران جنسی در یک جامعه تبدیل شود. فشارهای جنسی ناشی از عدم ازدواج بموقع به فرد و اجتماع لطمات زیادی خواهد زد. مسائل جنسی باید از سنین پایین آموزش داده شود تا افراد با آگاهی کامل با این مسئله برخورد کنند و از خطرات جسمی-روانی آن در امان باشند.