سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
نوزاد برزیلی قبل از دفن شدن زنده شد !
پلیس برزیل از زنده شدن نوزادی که مرگ آن توسط پزشکان تأیید شده بود، حین انتقال برای تدفین خبر داد.
 
 

باشگاه خبرنگاران : پلیس برزیل دررابطه با این حادثه حیرت انگیز اعلام کرد: این نوزاد که در هفتمین ماه بارداری مادر 14 ساله اش در بیمارستانی در شهر آراکسا به دنبال آمده بود، پس از معاینه پزشکان مرده تشخیص داده شده بود؛ ولی در مسیر انتقال به قبرستان برای دفن شدن، شروع به گریه کرد.

این نوزاد پس از تولد دوباره به بیمارستان و بخش مراقبت های ویژه منتقل شد.

بنابراین گزارش، بیمارستان این خبر را تأیید کرده اما از ذکر جزئیات و افشای نام مادر و نوزاد خودداری کرده است.
منبع:yjc.ir
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:32 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
واکنش قلعه نویی به شوک جدید مایلی کهن
سرمربی تراکتورسازی می گوید هر مربی ای که در کارش تبانی می کند،خدا در این ماه مبارک جوابش را بدهد.
 
 
 
خبرآنلاین:حرف های محمد مایلی کهن در برنامه شوک بازتاب های فراوانی داشته است.او از رازی پرده برداشت و اتهاماتی را به اشخاصی وارد کرد که علامت سوال بزرگی را بالای سر طرفداران ورزش به وجود آورده است.اتهاماتی که مایلی کهن با دادن کد آنها را بیان کرد در سایت گل واکاوی شد و سرانجام مشخص شد که مخاطب این اتهامات تیم الف،مربی الف و بازیکن الف بوده است. این یعنی قصه قهرمانی استقلال در سال 84 با پیروزی برابر پگاه در جام حذفی

وقتی در گفت و گوی خبرآنلاین ، با قلعه نویی بحث به حرف های مایلی در شوک رسید ، سرمربی تراکتورسازان گفت:«به هر حال الان ماه رمضان است.هم من و هم بقیه مربیان اگر کسی در کارش تبانی کرده است را باید به خدا واگذار کرد.انشاءالله و به حق همین ماه رمضان سخت ترین مجازات را برایش در نظر بگیرند.آنهایی هم که تهمت می زنند اگر تهمت شان نارواستبه آدم های مختلف ان شاءالله خدا خودش جوابشان را بدهد.»
قلعه نویی این را گفت و دیگر در مورد این موضوع حرفی نزد.او با اشاره به بازی تیمش در هفته نخست و شکست مقابل تیم صبا ادامه می دهد:«وقتی یک بار دیگر فیلم بازی را دیدم به تیمم امیدوار شدم.فکر می کنم خیلی هم بد نبودیم.البته یک سری اشتباهات در خط دفاعی و ساختار آن داریم که باید حلش کنیم.شاید نیاز به تغییراتی باشد که سعی می کنم همه این ها را در هفته های آینده درست کنم.اما در کل من به تیمم امید زیادی دارم.»
سرمربی تراکتور سازی در ادامه در مورد قراردادش و حاشیه هایی که در هفته اخیر برای آن به وجود آمده می گوید:«من یک بار قرارداد بسته ام و دیگر حتی برگه قراردادم دستم نیست.دست خود باشگاه است.من نمی دانم آقایان چه چیزی می گویند که مدام حرف از اصلاح آن و ...است.من یک بار رفتم و توضیحاتم را دادم.حالا اگر آقایان خواستند،کارت من را صادر می کنند اگر هم نخواستند که می روم و کنج خانه می نشینم.»

در همه این سال ها ، حرف و حدیث زیادی درباره موفقیت های قلعه نویی وجود داشته و حتی یکبار مایلی رسما قلعه نویی را متهم به تبانی در بازی استقلال تهران و استقلال اهواز کرد. اتهامی که البته هیچ گاه ثابت نشد. قلعه نویی به رغم همه این اتهامات ، همواره موفقیت هایش را ادامه می دهد. تیم های او زیبا و تماشاگر پسند بازی می کنند و به پیروزی می رسند . به همین دلیل هم هست که او را موفق ترین مربی تاریخ لیگ برتر می نامند.

منبع:khabaronline.ir





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:31 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()

«مستر بین» با ماشین 4 میلیون دلاری‌اش تصادف کرد!! (+عکس)

این بازیگر انگلیسی که بیشتر به‌خاطر نقش کمدی «مستر بین» شهرت دارد،‌ کنترل فرمان را در کمبریج‌شایر از دست داد و ماشین مدل بالای او چندین‌بار در هوا معلق زد و.....
 
بازیگر محبوب نقش «مستر بین» پس از یک تصادف ماشین، اکنون در بیمارستان به سر می‌برد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «روان اتکینسون» بازیگر شناخته‌شده‌ی شخصیت کمدی «مستر بین»، پس از این‌که با ماشین چهار میلیون دلاری‌اش تصادف کرد، به بیمارستان انتقال داده شد.
این بازیگر انگلیسی که بیشتر به‌خاطر نقش کمدی «مستر بین» شهرت دارد،‌ کنترل فرمان را در کمبریج‌شایر از دست داد و ماشین مدل بالای او چندین‌بار در هوا معلق زد و به یک درخت برخورد کرد. اما این هنرپیشه‌ی 56 ساله پیش از آتش گرفتن خودرو، از آن پیاده شد و تا رسیدن آمبولانس صبر کرد.
وی در ناحیه‌ی شانه دچار جراحت شده است، اما کسانی که شاهد این حادثه بودند معتقدند که وی خیلی شانس آورده که زنده مانده است.
 

به گزارش تی‌وی ان. زد،‌ گفته می‌شود ماشین وی که بسیار گرانقیمت و کمیاب است، اکنون حدود چهار میلیون دلار قیمت دارد. وی این خودرو را پس از موفقیت چشمگیر فیلم «مستر بین» به قیمت یک میلیون و 200 هزار دلار خریداری کرد. 
 
منبع: isna.ir
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:29 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()

سریال ستایش

اگرچه خود ستایش در برابر این ناملایمات و موانع کم نمی‌آورد اما نرگس محمدی بازیگر این نقش، در بسیاری از موقعیت‌ها به لحاظ حسی کم آورده و نمی‌تواند از بازنمایی شرایط.....
 
درباره سریال ستایش 
سریالی که بتواند مخاطبان خود را همچنان تا قسمت‌های طولانی خود حفظ کند، سریال موفقی است. بخش مهمی از این موفقیت را در جذب مخاطب باید در ساختار دراماتیک و قوت قصه پردازانه آن دانست. فراز و فرودهای مختلف و ریتم متناسب با آن والبته جنس قصه که نسبت نزدیکی با تجربه‌های زیستی مخاطب دارد موجب شده تا ستایش همچنان دراولویت تماشای مخاطبان قرار بگیرد.
 اکنون سریال ستایش در نیمه دوم فرآیند درام خود قرار گرفته و با کشته شدن 2 نفر از شخصیت‌های اصلی داستان با بازی مهدی پاکدل و مهدی سلوکی، موقعیت و روند داستان در شرایط تازه‌ای قرار گرفته است. مهم‌ترین وجه این تغییر، برجسته‌تر شدن نقش ستایش است که اساسا نام و موضوع سریال برگرفته از موقعیت او در قصه است. اینک با از بین رفتن پسران حشمت فردوس و محمود نادری آن دو در یک موازنه دراماتیک قرار گرفته‌اند و از آنجا که ستایش نقطه وصل این دو خانواده است بیشترین حجم داستانی و بارعاطفی ماجرا بر محوریت او قرار گرفته است. این بارعاطفی که با خشم و اضطراب و دلهره همراه است مخاطب را نیز درگیر حسی درام کرده و از این حیث می‌توان این سریال را با نرگس ساخته سیروس مقدم مقایسه کرد. به عبارت دیگر ستایش را می‌توان یک درام زنانه دانست که شخصیت زن آن در کسوت یک قهرمان واقعی در دل موقعیت‌های دشوار زندگی به تصویر کشیده می‌شود و معصومیت و مقاومت او توامان در یک چهره واحد متجلی می‌شود.

ستایش تصویری از یک انسان مدرن پایبند به اصول و سنت هاست که با تکیه بر باورها و قدرت روحی زنانه خود یک تنه در مقابل ناملایمات زندگی ایستاده است. اساسا این سریال به ستایش زن پرداخته و بدون این‌که شعارهای فمینیستی بدهد یا در قالب نقدهای دم دستی و گل درشت به نقد نظام مردسالارانه بپردازد به نقد این وضعیت اقدام کرده و در بستر داستان و با زبان قصه این کار را می‌کند.
اگرچه خود ستایش در برابر این ناملایمات و موانع کم نمی‌آورد اما نرگس محمدی بازیگر این نقش، در بسیاری از موقعیت‌ها به لحاظ حسی کم آورده و نمی‌تواند از بازنمایی شرایط روحی ـ روانی دشوار ستایش برآید. مثلا زمانی که خبر مغز مرگی شوهرش را می‌شنود بیننده انتظار واکنش هیجانی شدیدتری از او دارد که در جنس بازی محمدی به ویژه در نگاهش مشاهده نمی‌شود یا چندان تاثیرگذار نیست.

از سوی دیگر اکنون فرصت مناسبی فراهم شده تا داریوش ارجمند نیز جولان بیشتری برای بازی اش داشته باشد. با این حال اغراق بیش از حد بویژه درلحن و بیان او همچنین درنوع حرکات ورفتارهای غیرکلامی‌اش وجوهی تصنعی به حشمت داده و بیشتر او را به یک بازی تیپیکال نزدیک می‌کند. تیپی که بشدت به کاراکتر اسی در فیلم آدم برفی شباهت دارد که خود ارجمند آن نقش را ایفا کرده بود. در واقع نقش حشمت یک تقلید از خود بود که ارجمند به آن تن داد تا در کنار کاراکترهای پدرمقتدر و در حقیقت رفتارهای پدرسالارانه محمدعلی کشاورز در سریال پدر سالار و حسن پورشیرازی در سریال نرگس قرار بگیرد. شخصیتی که اقتدارش از یک‌سو ریشه در فرهنگ سنتی مردسالارانه دارد و از سوی دیگر در غرور و تکیه مغرورانه حشمت به مال و اموالش. او گمان می‌کند که با پول هر مشکلی را می‌تواند حل کند و حتی با رشوه دادن به وکیل، قانون را دور بزند. ضمن این‌که رگه‌هایی ازشخصیت و رفتارشناسی خود ارجمند نیز دراین نقش دیده می‌شود. نشانه‌های این نوع بازی را تقریبا در بیشتر نقش‌هایی که او بازی می‌کند می‌توان دید. هر چند در اینجا نشانه‌های رفتار لمپنی، نمود بیشتری دارد. با این حال بخش عمده‌ای از جذابیت درام در این قسمت‌های سریال به همین کشمکش و منازعه حشمت و ستایش برمی‌گردد که مخاطب را بشدت با قصه درگیر کرده و با خود همراه می‌کند؛ کشمکشی که دو طیف متفاوت از رفتار و فرهنگ خانوادگی را مقابل هم قرار داده و به تصویر می‌کشد. یکی از دلایل مهم خشونت رفتاری که در حشمت فردوس می‌بینیم به دلیل آرزوهایی بود که وی برای پسر از دست داده‌اش داشت. رویه‌ای مردسالارانه‌ که البته پسرش هم چندان با آن موافق نبود. ضمن این‌که مخالف شدید حشمت با ازدواج پسرش و ستایش به این کشمکش‌ها دامن زده است. اکنون تلاش او برای به چنگ آوردن فرزندان ستایش و نوه‌هایش به همین دلیل صورت می‌گیرد. این قدرت‌طلبی و ثروت‌اندوزی به عروس وی نیز تسری می‌یابد تا جایی که با توطئه تلاش می‌کند به این آرزو دست یابد اما به دلیل سکته ناکام مانده و ویلچرنشین می‌شود.
واقعیت این است که سریال ستایش در لایه‌های درونی خود برخی مفاهیم اخلاقی ـ اجتماعی را که ریشه اصلی آن در حرص و طمع به مال دنیاست صورت‌بندی کرده و تلاش می‌کند تا به‌واسطه موقعیت‌های دراماتیک احساسی که فراهم می‌کند آنها را به گوش جان مخاطب برساند.

 سریال به‌واسطه آن‌که قصه خود را در اواخر دهه 60 روایت می‌کند یک حس نوستالژیک برای مخاطب دارد و فضای سنتی و سبک و شیوه زندگی آدم‌های قصه در این موقعیت نیز به القای این حس دامن می‌زند. در عین حال نزاع و تضاد نسلی نیز فراز و نشیب درام را بیشتر کرده و آن را جذاب‌تر می‌کندو البته نشان می‌دهد که قصه‌هایی از جنس زمان و واقع گرایی در بازنمایی و روایت آنها تا چه حد می‌تواند در جذب و رضایت مخاطب تاثیر داشته باشد. به ویژه آن دست از سریال‌هایی که قصه مبتلا به هر دو نسل از والدین و فرزندان را نمایش می دهند. معضلاتی که نسل جدید و قدیم را بویژه در بستر نهاد و مناسبات خانوادگی به یکدیگر رسانده و از دردی مشترک سخن می‌گویند. تضاد و کشمکش فارغ از وجوه انسانی و اجتماعی‌اش از حیث دراماتیکی و قصه گویی نیز قابلیت‌های نمایش بالایی دارد و «ستایش» بر همین مبنا، تقابل و تضاد نسلی را در لابه‌لای مفاهیم اخلاقی به تصویر می‌کشد که هم می‌توان آن را یک قصه زنانه دانست و هم درام مردانه.
سلطانی در سریال پرمخاطب «پس از باران» نیز موفق شد همین فضا و موقعیت حسی را ایجاد کند و تماشاگر را در فرآیند روی همین خط با خود همراه سازد. در واقع در ستایش شاهد طرح مسائل تاریخی و اجتماعی در زمان جنگ هستیم که در بستر یک روایت داستانی و ملزم به عناصر و مولفه‌های دراماتیک سعی می‌کند قصه‌اش را روایت کند تا هیچ‌کدام از وجوه دوگانه آن در حجم ساختاری یکدیگر هضم یا حذف نشوند. اساسا سلطانی به عنصر زمان و حضور حس تاریخی در روایت قصه خود علاقه زیادی دارد و این سریال نیز یک برهه زمانی دیگر از تاریخ معاصر را بستر کار قرار می‌دهد. این عناصر و تمهیدات فیزیکی هم مبتنی بر شخصیت‌پردازی‌های داستان صورت گرفته و مفاهیم و معانی نهفته در قصه را بازنمایی می‌کند و هم، سویه جامعه شناختی داشته و می‌توان به بازشناسی تاریخ معاصر در آن پرداخت. با این حال اکنون ستایش بیش از هرچیز به واسطه تضاد در موقعیت شخصیت‌های قصه و شاید نشانه‌هایی از حضور قهرمان در دل داستان توانسته است نظر مخاطبان را به خود جلب کند؛ جنگی که بر خلاف الگوهای قدیمی فرهنگی نه جنگ عروس و مادر شوهر که نزاع عروس و پدر شوهر را دستمایه روایت خود قرار داده است.

منبع: jamejamonline.ir/ سید رضا صائمی





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:25 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
 
 
 

پیشگیری از تشنگی زیاد در طول روزه داری

از افطار تا سحر شما برای تامین مواد مغذی فرصت دارید. تشنگی شما در ماه رمضان ارتباط مستقیم با تغذیه و موادی است که در وعده سحر میل می کنید .
 
یوسف نقیایی کارشناس تغذیه گفت: از آنجا که یکی از نکات بسیار مهم در ماه مبارک رمضان توجه به تغذیه مناسب و به اندازه است، بنابراین با توجه به اینکه بدن انسان بسته به شرایط فصلی ساعاتی را در گرسنگی و بی غذایی به سر می برد لازم است که در فواصل بین افطار و سحر مواد مغذی مورد نیاز را به مقدار مناسب تامین کند.
 
نقیایی درخصوص نیاز به مصرف آب فراوان در ساعات پس از افطار توصیه کرد: دریافت آب از زمان افطار تا سحر بصورت متوالی انجام می شود.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: بهترین جایگزین ها بعد از نوشیدن آب سالم ؛ چای کمرنگ ، شیر ، دوغ و آب میوه های طبیعی است.
 
وی یادآورشد: ارتباط میزان آب مورد نیاز با تغذیه به میزان کاتابولیسم پروتئین ها در بدن مرتبط است به عبارتی هرچه مقدار دریافت مواد پروتئینی بیشتر شود نیاز به آب بیشتر خواهد بود که در این خصوص در وعده سحر باید به این نکته توجه خاص داشت که در صورتی که مواد پروتئینی مانند گوشت و حبوبات به مقدار زیاد مصرف شود می تواند موجب تشنگی در طول روز شود.
 
 همچنین سایر مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها باید در طی دو تا سه وعده از افطار تا سحر دریافت شود.
 
نقیایی با اشاره به این مطلب که می توان وعده ها ی غذایی را بصورت دو وعده افطار و سحر و میان وعده بین آنها در نظر گرفت، تصریح کرد: در هر صورت می بایست افطار را با یک غذای سبک آغاز کرد چرا که معده ساعات زیادی را در استراحت به سر می برده است و پرخوری در این زمان می تواند آسیب جدی به معده وارد کند.
 
وی توصیه کرد: بهترین نوع غذاهای مصرفی در افطار غذاهایی مانند نان و پنیر و سبزی ، آش های کم حبوبات ، فرنی کم شکر و در کنار آنها مصرف قندهای پیچیده مانند خرما است که مصرف آنها توصیه می شود.
 
این کارشناس افزود: در صورتی که افطار سبک صرف شود می توان بعد از گذشت چند ساعت یک وعده شام همانند روزهای غیر از رمضان صرف کرد.
 
وی با بیان این مطلب که وعده سحری بیشترین شباهت را به وعده ناهار در روزهای غیر از رمضان دارد گفت: هنگام سحر مصرف نان یا برنج و انواع خورشت ها و در کنار آن ماست و دوغ توصیه می شود. بنابراین برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی توصیه می شود که از سبزیجات و سالاد چه در افطار و چه در وعده سحر استفاده شود.
 
نقیایی توصیه کرد: استفاده از سالاد در سحر علاوه بر تامین ویتامین ها و مواد معدنی می تواند نقش مهمی در حفظ آب در طی روز و پیشگیری کننده از تشنگی زیاد در افر اد باشد. مصرف میوه نیز به عنوان میان وعده در فواصل افطار تا سحر توصیه می شود.

منبع :fardanews.com
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:23 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
 

چگونه خانه خود را بدون کولر خنک کنید !!

گرما از چند طریق وارد خانه مى شود که مهمترین و عمده ترین آنها حرارت ناشى از تابش گرماى خورشید است که از پنجره ها و سقف وارد خانه مى شود.

یکى از راههاى جایگزین براى خنک کردن خانه، استفاده از راه هاى طبیعى است؛به این معنى که بدون استفاده از هیچ وسیله خنک کننده برقى بتوانیم دماى خانه را کاهش دهیم. براى رسیدن به این منظور موثرترین راه این است که گرمایى را که به ساختمان مى تابد، دفع و از ورود آن به خانه پیشگیرى کنیم.
مناسب ترین روش براى پیشگیرى از جذب حرارت و دفع گرما، انعکاس یا بازتاباندن آن است
. گرما از چند طریق وارد خانه مى شود که مهمترین و عمده ترین آنها حرارت ناشى از تابش گرماى خورشید است که از پنجره ها و سقف وارد خانه مى شود. 
شیشه ها
40 درصد از گرماى ناخواسته از طریق پنجره ها وارد خانه می شود. استفاده از شیشه های بازتاب دهنده نور یکى از راه هاى دفع این گرما است. استفاده از این نوع شیشه روى پنجره علاوه بر خنک نگه داشتن خانه از تابش مستقیم نور خورشید به وسایل خانه و کمرنگ شدن مبلمان، پرده ها و فرش هم جلوگیرى مى کند. انواع گوناگونی از این شیشه با درجات مختلفى از تیرگى وجود دارد که باید با توجه به آب و هواى منطقه اى که در آن زندگى مى کنید، نوع مناسب را انتخاب کنید.
اگر از پوشش هاى ثابت استفاده مى کنید، توصیه مى شود که پنجره هاى جنوبى را با این گونه شیشه ها نپوشانید تا در زمستان بتوانید از گرماى نور خورشید استفاده کنید.

سایبان هاى داخلى و خارجى
سایبانها با جذب یا بازتاب نور خورشید از ورود آن به خانه به میزان قابل توجهى جلوگیرى مى کنند. نصب سایبان در هر دو سطح خارجى و داخلى پنجره مفید است، اما سایبان هاى خارجى به این دلیل که گرما را قبل از برخورد با پنجره دفع مى کنند، مناسبتر و موثرتر هستند.
 
 نصب سایبان هاى داخلى و پرده، گرماى ناشى از تابش خورشید را که از طریق پنجره وارد خانه مى شود، تا 65 درصد کاهش می دهد. درحالى که این میزان با نصب سایبا نهاى بیرونى به 95درصد مى رسد.
 
هنگام نصب سایبان باید شرایط آب و هوایى ، تعداد دفعات باز کردن پنجره و نکات دیگر را در نظر بگیرید و نوع مناسب را انتخاب کنید. نصب سایبان براى پنجره هاى بزرگ، به ویژه پنجره هاى شرقى ، غربى و جنوبى خانه نقش مهمى در خنک نگه داشتن هواى داخل خانه در ساعات گرم روز دارد.
 
توصیه مى شود در ساعات گرم روزهاى تابستان پرده ها را کنار نزنید و شبها پنجره ها را باز کنید تا هواى تازه در خانه جریان پیدا کند. سایبان بهتر است با سطح شیشه پنجره زاویه 45 درجه داشته و طول آن نیمى از ارتفاع پنجره را بپوشاند. اگر در منطقه اى زندگى مى کنید که زمستان هاى سرد دارد، از سایبا نهایى استفاده کنید که قابلیت نصب و برداشتن داشته باشد و بتوانید در زمستان آنها را بردارید.
 
پرده هاى مات و حصیرى
استفاده از پرده هاى سفید و مات در فصل تابستان 40 تا 50 درصد از گرماى خورشید را که از شیشه عبور مى کند، کاهش مى دهد. نصب پرده هاى حصیرى در بیرون پنجره که در قدیم بیشتر استفاده مى شد، مى تواند 60 تا  80درصد حرارت را کاهش دهد.
 
منبع : parsineh.ir
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:17 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()

کاش هنوزم همه‌رو 10تا دوست‌داشتیم!

بچه که بودیم گاهی با یه تیکه نخ سرگرم می‌شدیم، بزرگ که شدیم، حتی 100تا کلاف هم سرگرم‌مون نمی‌کنه .

 

بچه که بودیم...!

- بچه که بودیم، چه دل‌های بزرگی داشتیم، اکنون که بزرگیم، چه دلتنگیم!
- کاش دل‌هامون به بزرگی بچگی بود.
- کاش برای حرف‌زدن، نیازی به صحبت‌کردن نداشتیم و فقط «نگاه» کافی بود.

- بچه که بودیم تو جمع گریه می‌کردیم، بزرگ که شدیم، تو خلوت.

- بچه که بودیم راحت دل‌مون نمی‌شکست، بزرگ که شدیم، خیلی آسون دل‌مون می‌شکنه.
 
- بچه که بودیم همه‌رو 10تا دوست داشتیم، بزرگ که شدیم، بعضی‌هارو هیچی، بعضی‌هارو کم و بعضی‌ها‌رو بی‌نهایت دوست‌داریم.
  
- بچه که بودیم قضاوت نمی‌کردیم و همه یکسان‌بودن، بزرگ که شدیم، قضاوت‌های درست و غلط موجب شد که اندازه‌ی دوست‌داشتنمون تغییر کنه.
 
- بچه که بودیم اگه با کسی دعوا می‌کردیم، یک‌ساعت بعد از یادمون می‌رفت، بزرگ که شدیم، گاهی دعواهامون سال‌ها تو یادمون می‌مونه و آشتی نمی‌کنیم.
 
- بچه که بودیم گاهی با یه تیکه نخ سرگرم می‌شدیم، بزرگ که شدیم، حتی 100تا کلاف هم سرگرم‌مون نمی‌کنه.
 
- بچه که بودیم بزرگ‌ترین آرزومون داشتن کوچک‌ترین چیز بود، بزرگ که شدیم، کوچک‌ترین آرزومون، داشتن بزرگ‌ترین چیزه.

- بچه که بودیم آرزومون بزرگ‌شدن بود، بزرگ که شدیم، حسرت برگشتن به بچگی‌رو داریم.
 
- بچه که بودیم تو بازی‌هامون همه‌اش ادای بزرگ‌ترهارو درمی‌آوردیم، بزرگ که شدیم، همه‌اش تو خیال‌مون برمی‌گردیم به بچگی.
 
دکتر نسترن اسدی /دکترای مدیریت آموزشی/کارشناس خلاقیت





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:10 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()

ماجرای عجیب زنی که وقتی خوابید 34ساله بود اما 15ساله بیدار شد! + عکس

یک زن 34 ساله انگلیسی که سال 2008 در اثر یک نوع نادر فراموشی به مدت 8 هفته فکر می کرد 15 ساله است اکنون کتاب زندگی خود را منتشر کرده است.
 
این داستان عجیب زنی ساکن منچستر انگلیس است که در شبی در سال 2008 در سن 34 سالگی همانند همیشه خوابید اما صبح زمانی که بیدار شد فکر کرد 15 ساله است!
صبح یک روز سال 2008 "ناومی جاکوبس" از خواب بیدار شد و آماده رفتن به مدرسه شد اما از طبقه پایین همانند همیشه عطر خوش صبحانه را احساس نکرد.

همه جا ساکت بود و فهمید که در خانه خودشان نیست. شب قبل را به یاد آورد که به خواهرش "سایمون" شب بخیر گفت و با فکر امتحان فردا چراغ را خاموش کرد و اکنون در تخت دیگری در اتاق دیگری در خانه دیگری بیدار شده بود و عکسهای یک پسر بچه 11 ساله ناشناس را روی میز عسلی کنار تخت می دید. به آینه نگاه کرد و خود را بزرگسال یافت.

15 ساله خوابیده و اکنون 34 ساله بیدار شده بود. اما در واقع 34 ساله خوابیده بود و با خاطرات 15 سالگی از خواب بیدار شده بود. درحالی که فراموش کرده بود یک پسر 11 ساله دارد که وی را "مامان" صدا می کرد!!

اکنون سه سال از آن روز عجیب گذشته است و "ناومی جاکوبس" به زندگی عادی خود بازگشته است. این زن از یک شکل بسیار نادر فراموشی آسیب دیده بود که وی را 17 سال به عقب برده و عقربه های ساعت زندگی اش را بر روی سال 1992 متوقف کرده بود.

سالی که هنوز در داونینگ استریت، "جان مژر"، جانشین مارگارت تاچر نخست وزیر بود، در کاخ سفید جورج بوش پدر آخرین روزهای ریاست جمهوری خود را می گذراند. تروریستها در ایرلند بمبگذاری کرده بودند و هنوز برجهای دوقلوی منهتن سر جایشان بود.
در دنیای "ناومی" نه گوگل بود نه فیس بوک، نه تلفنهای همراه و نه شوک دیجیتالی هزاره نو.
لئو، پسر این زن با یادآوری آن روز گفت: "مادرم را صدا کردم. به نظر می رسید که همسن خودم باشد."
این زن در این خصوص گفت: "در 15 سالگی فکر می کردم که در 34 سالگی دنیا را تکان خواهم داد. خودم را همیشه در سفر تصور می کردم، یک خبرنگار و یا نویسنده ای در میان هزاران ماجرا و یا پزشکی که برای درمان کودکان به آفریقا رفته است.

افقی از احتمالات بیکران را پیش روی خود می دیدم. از اینکه مثل مایکل جی. فاکس در فیلم سفر در زمان باشم خوشحال نبودم و نمی دانستم چه کسی هستم. کاری جز گریه کردن نبود. فقط می خواستم به زندگی دختری ام بازگردم."
"فراموشی کلی گذرا " (TGA ) نوعی از دست رفتن موقت توانایی به خاطر آوردن است که می تواند بین چند ساعت تا چند هفته به طول انجامد.

این آسیب با بسامد بیشتری بین افراد 56 تا 75 سال شایع است و در انگلیس از هر 100 هزار نفر 5 نفر به آن دچار می شوند.
یکی از علل اصلی این نوع فراموشی، استرسهای شدید و حوادث دلخراش است. در این شرایط مغز برای دور شدن از بار سنگین موقعیت احساسی از مکانیزم دفاعی فراموشی موقت استفاده می کند و به خاطرات دورتر اعماق ذهن رجعت می کند.

ناومی رانندگی، اسامی اعضای خانواده و شماره تلفن دوستی که در آن روز سال 2008 از وی کمک خواست را به یاد می آورد.

این کابوس 8 هفته به طول انجامید. جاکوبز افزود: "به نظر روانکاو، من می خواستم فراموش کنم چون از زندگی ام ناراضی بودم. سرانجام شروع کردم به قبول آینده و به این ترتیب خاطراتم دوباره بازگشتند."
حاصل کابوس 8 هفته ای "ناومی جاکوبز" کتابی با عنوان "رویایم را بازیافتم" است که به تازگی منتشر شده است.
منبع: mehrnews.com
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:7 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
دیدن یک سریال حرام اعلام شد !
آیات عظام ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی و علی صافی گلپایگانی تماشای این سریال را حرام اعلام کرده‌اند.
 
 
 
باشگاه خبرنگاران:مدیر گروه سینما و تلویزیون پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات: آیات عظام ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی و علی صافی گلپایگانی تماشای سریال "حسن، حسین و معاویه"را حرام اعلام کرده‌اند.
عبداله بیچرانلو در خصوص ابعاد رسانه‌ای این سریال اظهار داشت: سریال "حسن، حسین و معاویه" یک سریال کویتی است که از سوی شرکت المها تولید شده است. این سریال روایت‌کننده یک واقعه بی‌پایه تاریخی است که فردی به نام "عبدالله ابن صبا" که شخصیت تاریخی عرب یهودی موجب اختلاف فکنی در میان خاندان پیامبر اکرم(ص) می‌شود. این سریال به علت به تصویر کشیدن چهره امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و همچنین مرتبط دانستن شهادت امام حسین(ع) با یک شخصیت یهودی بنا بر یک روایت بی‌پایه، واکنش های زیادی را از سوی علمای اهل تسنن و شیعی در داخل و خارج از کشور داشته است.

منبع:yjc.ir
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 9:2 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
مجری میلیاردی رسانه ملی کیست؟
این قضایا موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا و‌سیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند...
 
 
 
 
وطن امروز:بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازارگرمی مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی «نود» این برنامه همزمان با آغاز لیگ یازدهم پنج شنبه روی آنتن شبکه 3 رفت.
 
در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان به‌طور قاطع پشت سر مجری- تهیه‌کننده این برنامه همواره ایستاده است ‌طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این قضایا موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا و‌سیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند تهیه‌کننده «نود» باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسی‌پور در برنامه زنده مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بی‌سابقه است.
شما تصور کنید مجری برنامه در تعارض با پخش شبکه 3، ناگهان روی آنتن، مدیر شبکه آقای پورمحمدی را خطاب قرار می‌دهد و از او می‌خواهد که درخواستش را حل کند! مدیران منتقد می‌گویند اگر این نوع اتفاقات که توسط فردوسی‌پور باب شده تبدیل به رویه در سازمان شود، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
در عین حال، همیشه این بحث مطرح بوده که تهیه‌کننده‌ای که سازمان امتیاز آنتن زنده را در اختیارش گذاشته و پول هنگفتی هم از سازمان دریافت می‌کند، آیا نباید پاسخگو هم باشد؟
اصولا یک برنامه تلویزیونی تا چه میزان می‌تواند محل ایجاد نزاع میان اهالی فوتبال شود؟ حد یقف «زرد» بودن کجاست و حریم خصوصی افراد چگونه باید رعایت شود؟
برای مثال چندی پیش که گروه حوادث «وطن امروز» گزارشی را درباره سارقان منزل فردوسی‌پور و میزان پول نقد، دلار، یورو و جواهرات به سرقت رفته وی منتشر کرد، در حالی که مستندات آن بر اساس اظهارات خود شاکی در دادسرا تهیه شده بود، این مجری جنجالی که کمتر حریمی برای ورزشکاران قائل است، در تماس‌های متعدد با روزنامه تلاش داشت به نوعی روند اطلاع‌رسانی «وطن امروز» تغییر کند! همه استدلال فردوسی‌پور این بود که اگر من اینقدر پول نقد در خانه‌ام داشته‌ام... «بابا! وضع ما اینقدرها هم خوب نیست»... .
این خود نشان می‌دهد که وقتی چنین حساسیتی درباره مطلب منتشره صفحه حوادث یک روزنامه وجود دارد بسیار بسیار بیشتر باید درباره یک برنامه تلویزیونی حساسیت وجود داشته باشد اما متاسفانه اینگونه نیست. یکی از بازیکنان لیگ برتر چندی‌ پیش به «وطن امروز» می‌گفت: فردوسی‌پور که بی‌محابا به قرارداد، سقف قرارداد و درآمد و همه چیز ما کار دارد، خودش به عنوان تهیه‌کننده چقدر از تلویزیون دریافت می‌کند؟
این سخن بیراه هم نیست. بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسی‌پور سال گذشته برای «نود»، دقیقه‌ای 60 هزار تومان دریافت می‌کرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقه‌ای 100 هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه می‌شود که در این صورت باید به او لقب «مجری میلیاردی» داد. اما آیا مجری – تهیه‌کننده برنامه «نود» در ازای این پول هنگفت دریافتی از بیت‌المال، در برابر منتقدان «پاسخگو» خواهد بود یا با دیکتاتوری تمام‌عیار با حمایت سازمان به روش و منش خود ادامه می‌دهد و این برنامه را همچنان به عنوان «تریبون شخصی» در «رسانه ملی» نگه می‌دارد؟
 
منبع:vatanemrooz.ir
 





تاریخ : یکشنبه 90/5/16 | 8:46 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">