ماموران پلیس پایتخت در طرحی ضربتی مناطقی از غرب تهران را از دستگاههای گیرنده ماهواره پاکسازی و افرادی را که مجددا نسبت به نصب دیش ماهواره اقدام کرده بودند، به مراجع قضایی معرفی کردند.
به گزارش ایسنا در این عملیات، ماموران پلیس با به همراه داشتن حکم قضایی ضمن ورود به پشت بام منازل و جمعآوری دیشهای ماهواره، در منطقه اکباتان با عملیات «راپل» نسبت به جمعآوری دیشهایی که در طبقات این مجتمعها در منظر عموم قرار داشت اقدام کردند.
ماموران پلیس پایتخت همچنین در مناطقی که طرح جمعآوری دیشهای ماهواره در آنجا اجرا شده بود ولی مالکان نسبت به نصب مجدد اقدام کرده بودند ضمن جمعآوری دیشها، با حکم قضایی به منازل این افراد ورود کرده و دستگاههای گیرنده را نیز جمعآوری کردند. از سوی دیگر تعدادی از متخلفان در این خصوص به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، پیشتر پلیس هشدار داده بود که افرادی که پیشتر دیشهای ماهوارهشان جمع شده ولی مجددا نسبت به نصب دیش اقدام کرده کنند به مراجع قضایی معرفی میشوند.
اجرای این طرح در ادامه طرحهای امنیت اجتماعی در حال انجام است و با اقدامات صورت گرفته و طرح ضربتی پلیس، مناطقی از غرب تهران از دیشهای ماهواره و دستگاههای گیرنده پاکسازی شد.
بر اساس اعلام پلیس، اجرای این طرح از روز شنبه در سایر مناطق تهران نیز آغاز خواهد شد.
در این تکنولوژی راننده با استفاده از حس لامسه در منوی موجود جستجو کرده و تعقیب حرکت ها و درک آن ها را توسط این فناوری انجام می دهد. نمایش سه بعدی بر روی نمایشگر، امکان دریافت و درک اطلاعات در یک پروسه با قابلیت های درک حسی بیشتر را فراهم خواهد کرد.
با استفاده از سیستم کنترل صوتی که بیشترین بخش از عملکرد ها را پوشش داده و با اشاره ها و تماس های راننده تایید می گردد، در اولین فرصت کارکرد آن بیشتر از گذشته از حس لامسه پیروی خواهد کرد. چنین کارکرد هایی از قبیل بررسی ایمیل یا پیام های تلفنی به زودی محقق می شود.
خصوصیت جدید دیگر در قالب تکنولوژی جستجوی صوتی رایگان امکان گفتگوی راننده با اتومبیل را فراهم می کند. راننده می تواند سوالاتی مانند وضعیت آب و هوا در شهر های مختلف جهان را از دستگاه مطرح کرده و جواب بگیرد.
هنوز زمان عرضه چنین تکنولوژی هایی مشخص نیست، اما بعضی از قابلیت های سیستم مولتی مدیا اینترنتی COMAND پاییز امسال به بازار ارائه خواهد شد. برنامه های کاربردی حمایتی برای فیس بوک، توییتر و گوگل نیز دردسترس مشتاقان قرار می گیرد.
منبع: خبرآنلاین
محصول نهایی که با کد CL65 روانه بازار شده قوای محرکهای 612 اسببخاری دارد که در تاسیسات AMG که از زیر شاخههای شرکت مرسدس بنز است به طور دستی مونتاژ شده است. این موتور توربو 12 سیلندر (V12) شش لیتر گنجایش دارد و از طریق جعبه دندهای پنج سرعته نیروی خود را به چرخها منتقل میکند. این قوای محرکه نمونه ارتقا یافته موتوری است که روی سری S و CL600 نصب شده با این تفاوت که میللنگ آن تقویت شده و پمپ روغن آن عملکردی به مراتب بهتر از سلف خود دارد.
AMG میگوید CL65 به یمن این موتور میتواند تنها در 4/4 ثانیه به سرعت یکصد کیلومتر در ساعت دست پیدا کند و پس از 5/12 ثانیه سرعتش به دویست کیلومتر بالغ میشود. حداکثر سرعت این خودرو با نصب تجهیزات کنترل سرعت به 250 کیلومتر در ساعت محدود شده اما کلاوس لودویگ، برنده سه دوره مسابقات سرعت لمنس توانست با آن به حداکثر سرعتی در حدود 320 کیلومتر با حذف سیستم کنترل سرعت دست پیدا کند.
این خودرو اطاقی که همه مشخصههای محصولات AMG را در خود جای داده است، دارد. ورودیهای بزرگتر هوا، محفظههای هوا در طرفین و چراغهای مه شکن گرد، رینگهای آلومینیومی 20 اینچی، تزیینات داخلی منحصربهفرد AMG و سیستم تعلیق اسپرت که با سیستم هوشمند واکنش سیستم تعلیق کنترل میشود و به وضعیت جاده واکنش نشان میدهد CL65 را در نوع خود به محصولی استثنایی تبدیل کرده است. ترمزهای CL65 با دیسکهای 15 اینچی و بهرهگیری از جدیدترین فناوریها میتوانند تنها با طی 20 متر پس از ترمز، سرعت خودرو را از یکصد کیلومتر به صفر برسانند.
CL65 مقارن با چهلمین سالگرد فعالیت AMG روانه بازارها خواهد شد. برای رنگآمیزی این محصول از فناوری جدید و رنگهای با پایه آب استفاده شده که علاوه بر کاهش آلایندگی، جلوه خاصی به آن داده است. برای رنگآمیزی آن از ریز ذرهها (Nanoparticles) استفاده شده که به مراتب بهتر از رنگهای متعارف نور خورشید را منعکس میکند.
نماد چهل سال فعالیت AMG به لحاظ تزیینات داخلی نیز ویژگیهای جایی دارد. روکش صندلیها و سقف از چرم طبیعی است و برای تولید داشبورد از مواد سازگار با سلامت بدن استفاده شده است.
درست به همین دلیل هم هست که این روزها اغلب شرکتهای تکنولوژی فعال در دنیا شرکتهایی سودآور، با ارزش مالی بالا و گردش اقتصادی قابل قبولی هستند. این در حالی است که در این عرصه شرکتها اغلب در سرتاسر جهان به صورت خصوصی اداره میشوند.
البته این به این معنا نیست که شرکتهای دولتی در میان شرکتهای فعال در این حوزه جایگاهی ندارند؛ بلکه تعداد زیادی از شرکتهای بزرگ و فعال تکنولوژی جهان را شرکتهای دولتی تشکیل میدهند. به این ترتیب است که در میان بزرگترین شرکتهای جهان از نظر سرمایه بازار (Market Capitalization) همیشه نام شرکتهای تکنولوژی به چشم میخورد.
فهرست بزرگترین شرکتهای جهان بر اساس سرمایه بازار آنها هر سال از طرف نهادهای مالی معتبر دنیا از جمله نشریه فایننشال تایمز منتشر میشود. این فهرست شامل شرکتهای بزرگ حاضر در بورسهای جهانی است که بیشترین سرمایه بازار را دارند؛ همانطور که شرکتهای دولتی بر اساس ارزش تخمینی بازار مورد بررسی قرار میگیرند.
میزان سرمایه بازار هر شرکت از حاصل ضرب قیمت سهام آن (در روز مشخصی برای همه شرکتها) در تعداد سهم عرضه شده به دست میآید و در نهایت به دلار محاسبه میشود. سرمایه بازار در حقیقت معیاری برای سنجش اندازه تجارت یک شرکت بورسی است.
شرکتهای جهان براساس میزان سرمایه بازار خود در شش دستهبندی بسیار بزرگ با سرمایه بیش از 100 میلیارد دلار، بزرگ با سرمایه بین 10 تا 100 میلیارد دلار، متوسط با سرمایه بین یک تا 10 میلیارد دلار، کوچک با سرمایه بین 100 میلیون تا یک میلیارد دلار، میکرو با سرمایه بین 10 تا 100 میلیون دلار و نانو با سرمایه کمتر از 10 میلیون دلار قرار میگیرند. در فهرستی که به تازگی مجله فایننشال تایمز از 500 شرکت بزرگ جهان از نظر سرمایه بازار منتشر کرده است، اغلب شرکتها در دسته بسیار بزرگ یا بزرگ قرار دارند.
منبع: دنیای اقتصاد
آل پاچینو در این فیلم فعلا بینام نقش فیل اسپکتور، تهیهکننده مشهور دنیای موسیقی را بازی میکند که به جرم قتل در زندان است.
بازیگر 71 ساله سهگانه «پدرخوانده» در سکانسهایی که روز شنبه در نیویورک تصویربرداری شد، لباسی شبیه به روزهای حضور اسپکتور در دادگاه در ماه مه 2005 به تن داشت.
پروژه جدید اچبیاو، شبکه کابلی تولیدکننده سریالهای «خون حقیقی»، «سوپرانوها» و «Wire» از مدتها قبل جنجالهای بسیار به پا کرده است. حتی گروهی هلن میرن بازیگر نقش لیندا کنی بیدن، وکیل اسپکتور را به خاطر حضورش در این فیلم تهدید کردهاند.
فیل اسپکتور (راست) به جرم قتل در زندان است
اسپکتور سال 2009 به جرم قتل لانا کلارکسن، بازیگر تازهکار به 19 سال زندان محکوم شد. کلارکسن 40 ساله در سال 2003 در خانهاش به ضرب گلوله کشته شد.
دوستان او از معترضان به این پروژه هستند که دیوید ممت، کارگردان و نمایشنامهنویس برنده جایزه پولیتزر آن را کارگردانی میکند.
ممت 68 ساله اعتقاد دارد اسپکتور به اشتباه مجرم شناخته شد و دوستان و خانواده کلارکسن معتقد هستند پخش این فیلم میتواند باعث همدردی افکار عمومی با اسپکتور شود.
این فیلم که ارتباط اسپکتور و بیدن را در بر میگیرد، در یک ماه گذشته در لانگ آیلند و منهتن در حال تصویربرداری بوده است.
اسپکتور در دهه 1950 فعالیتش را آغاز کرد و تهیهکننده «Let it Be» آخرین آلبوم گروه بیتلز بود.
پاچینو پارسال برای بازی در نقش جک کوورکیان در فیلم تلویزیونی «جک را نمیشناسی» برنده جایزه امی شد. او سپتامبر امسال در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار میگیرد.
پاچینو سال 1993 برای «بوی خوش زن» برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شد.
منبع: خبرآنلاین
بهانه ما برای مصاحبه با محبوبه میرقدیری کتاب تحسین شده «و دیگران» بود. کتابی که علاوه بر گرفتن یکی از معتبر ترین جوایز ادبی ایران بارها تجدید چاپ شد. خانم میرقدیری در اراک زندگی میکند؛ کیلومترها دورتر از پایتخت در دنیایی که به آدمهای داستانهایش جان میدهد. زندگی خارج از تهران در تمام این سالها آن قدر برای او رویایی بوده که هیچ چیز نتواند او را از شهر پدری و خاطرههایش جدا کند. با محبوبه میرقدیری درباره دنیای داستانهایش، آدمهای قصههایش و مهمتر از همه «زن بودن» صحبت کردیم.
مرداد ماه 1337 در اراک به دنیا آمدم، سال 59 از دانشسرای راهنمایی فوق دیپلم علوم انسانی گرفتم و از همان سال به تدریس مشغول شدم. 11 سال در روستا کار کردم که برایم بسیار خاطره انگیز است و چیزهای زیادی یاد گرفتم بعد هم که معلمی در شهر و سرانجام باز نشستگی.
خودم زن هستم و هر معضل اجتماعی را از چشم یک زن نگاه میکنم. درست است که سعی میکنم به دنیای مردها هم توجه داشته باشم و یا بچهها اما در درجه اول این برایم مطرح است که این مشکل-هر چه باشد- با ما زنها چه میکند و چه تاثیری بر زندگیمان، شخصیت و روح و روان و حتما جسممان میگذارد.
بعضی از شخصیتهای داستانهایم زاییده ذهن خودم هستند . مثلا هما، اکرم و آرا در «خانه آرا» و یا راضیه در «و دیگران» و…و بعضی را هم از روی نمونههای عینی ساختهام، نه از یک نفر به طور کامل؛ از ویژگیهای چند نفر آدم تازهای خلق شده است.
هر زنی بر حسب طبقه و موقعیت اجتماعی اش آسیبهای خاص خودش را هم دارد مثلا زنان طبقه پایین بهخصوص در مناطق دور افتاده اغلب گرفتار آداب و رسوم غلط و باز دارنده اند و بعد هم بیکاری، فقر و اعتیاد مردان خانواده که مصیبتش اول از همه دامنگیر زنهای خانواده میشود. طبقه متوسط هم که اکثرا تحصیلات دانشگاهی دارند و لی بیکاری هست و خانه نشینی و در نتیجه گرفتاری بین افکار و آمال مدرن و سنتی. این دو گانگی خودش خیلی مشکل ساز میشود. طبقه مرفه هم مسائل خاص خودش را دارد. اینها اگر بخواهند میتوانند خیلی کارها بکنند. از این قشر در تهران بعضیها را دیده ام که خلاقیت دارند. جلسات کتابخوانی تشکیل میدهند و سعی میکنند از طبقا ت مختلف دعوت کنند . این باعث میشود از حال و روز همدیگر با خبر شوند و خوب، کتاب هم میخوانند و چیزی هم یاد میگیرند.
مفاهیمی مثل خیانت و وفاداری در رمان « و دیگران» هست و داستان کوتاه سوغات و نامه برای پروین. دلیل خاصی که نه، ندارد. خیانت بوده و هست و خواهد بود، مختص روابط عاطفی زن و مرد هم نیست. در محیط کاری و جمعهای فامیلی، اغلب میبینیم بهخاطر یک ذره توجه، تشویق ومطرح شدن چطور به هم پشت پا میزنند. بگذریم...
من تنها زندگی میکنم و فرزندی که خودم به دنیا آورده باشم ندارم. اما خواهرزادههایم را مثل بچههای خودم دوست دارم و نسبت به زندگیشان حساسم، خیلی.
برای شاگردهایم هم نگرانی زیادی داشتم و دارم. به هر حال مادر نشده ام اما به حال و هوای مادرها خیلی توجه دارم. گاهی غبطه میخورم گاهی هم خدا را شکر میکنم که بچه ندارم.
مادرم بسیار خوشحال بود و واقعا افتخار میکرد به این که من مینویسم. خواهرها و خواهر زاده هایم نیز همیشه مشوق من بودهاند و دیگر بعضی دوستان و ناشرم خانم شهلا لاهیجی که در کارشان جدی و دقیق هستند و البته موفق.
هر زن شاغلی باید بتواند همزمان کار خانه و شغل خودش را هر چه هست مدیریت کرده و سر و سامان بدهد.خانمهای پزشک که تمام وقت کار میکنند چطور با خانواده کنار میآیند؟ اتفاقا خانم رویا شاپوریان اگر اشتباه نکنم پزشک و داستان نویسند. منصوره شریف زاده مدرس دانشگاه و داستاننویس و…به هر حال هر زندگی محاسن و آسودگیهایی دارد و معایب و مشکلاتی. من وقت آشپزی ،ظرف شستن و… به نوشتنم فکر میکنم.
بعضیها خیال میکنند همه نویسندها یک سره موسیقی کلاسیک گوش میکنند، سیگار میکشند، قهوه میخورند و بحثهای هنری دارند. نه، از این خبرها نیست. من بعد از چاپ کتاب چهارم یا پنجمم بود که صاحب یک میز تحریر و صندلی نسبتا راحت شدم. نا راضی نیستم، اصلا. میخواهم بگویم چیزی که مانع نوشتن میشود و بهطور جدی به آدم ضربه میزند مرگ عزیزانمان است و موج افکار و قضاوتهای موذی بعضی آدمهای بیمار. والا در یک خانه شلوغ و روی میز آشپز خانه که چه عرض کنم رو میز چرخ خیاطی هم میشود نوشت.
زندگی هر نویسندهای در قصههایش تاثیرگذار است. اتفا قا من قصههایی دارم که از دنیای مادرها میگویند. لازم نیست همه چیز را عینا تجربه کرد. من از درد زایمان هم نوشتهام، بعضی نویسندههای مرد هم نوشته اند.
از موفقیت هر آدمی چه مرد و چه زن خوشحال میشوم، اگر این موفقیت به حق باشد و به جا.چند وقت پیش خانم دکتر جوانی از من که بیمارش بودم پرسید معرفتان کی بوده و من جواب دادم تابلوی خود شما. یک پزشک زن، فوق تخصص از بهترین دانشگاه. واقعا کیف کردم.
ما زنها باید نسبت به هم حس خواهری داشته باشیم و از هم حمایت کنیم. متاسفم که این را میگویم ولی مردها نسبت به هم با آزاده اندیشی و اغماض بیشتری رفتار و قضاوت میکنند. تمرین میخواهد و خانه تکانی فکر و اندیشه.
به جوهر و جنم و یا ذوق و استعداد خدایی اعتقاد راسخ دارم و البته به بسیار خواندن و نوشتن و...بدون اینها ذوق و استعداد ذاتی راه به جایی نمیبرد. بهجز ابریشم هفت رنگ در زمینه رمان دختری از پرو نشر پارسه- روان شناسی زن نشر قطره-در زمینه داستان کوتاه زن دیوانه روی پل نشر افراز- تحقیق و بر رسی خلخال نشر کاروان- و کتابی که میتواند چیزهای خوبی یادمان بدهد و کمکمان کند برای خوبتر شدن فضیلتهای بزرگ نشر آگاه.
همه زنها زندگی یکسان و مشابهی ندارند. میشود برای زنهای ساکن شهرهای بزرگ که از خانوادههای باسواد هستند همان حرفهایی را زد که برای زن روستایی مناطق دور افتاده مفید است؟ هر جا ویژگیهای خاص خودش را دارد. در بعضی جاها برای آسودگی زنها باید بیشتر روی مردها کار کرد و...
من در حد وسع و بضاعت خودم زمانی که معلم بودم به شاگردهایم میگفتم اگر توان دانشگاه رفتن دارید حتما رشتهای بخوانید که بازار کار داشته باشد و اگر بی پول هستید و نمیتوانید بروید دانشگاه حرفهای یاد بگیرید، یا کاری که لا اقل پول تو جیبی تان را در آورید، برای ازدواج عجله نکنید و با دقت و عاقلانه انتخاب کنید. زود بچه دار نشوید و کم؛ فوقش دو تا. و دیگر چیزی که همیشه میگویم کتاب بخوانید، ورزش کنید و سعی کنید پساندازی داشته باشید.
زنها خودشان باید به هم کمک کنند. و البته مسئولان و برنامهریزان کشور با برنامه ریزیهای فرهنگی میتوانند بسیار تاثیرگذار باشند.
1) زن دیوانه روی پل ( سوتونگ - ترجمه کیهان بهمنی )
2)دختری از پرو (ماریو بارگاس یوسا - ترجمه خجسته کیهانی)
3)فضیلت های بزرگ (اسپونویل - ترجمه مرتضی کلانتریان)
4) روانشناسی زن ( لوییس- فرانکل ترجمه شکوفه خونساری نژاد)
5) ابریشم هفت رنگ ( بتول صامتی - گردآوری محبوبه میرقدیری)
مجموعه داستانی «شناس»، کاندیدای کتاب سال 79
پولک سرخ کاندیدای جایزه مهرگان و خانه آرا
مجموعه داستانی «روی لبهاشان خنده بود»
کاندیدای جایزه پروین و رمان سال 84
«و دیگران» برنده جایزه مهرگان
مجموعه داستانی «یک شب دیگر» کاندیدای جایزه مهرگان
دستچین کتاب کیمیای سعادت غزالی