- خامه فرمگرفته: 500 گرم
- شیرعسلی: یک قوطی
- عسل: 3 قاشق غذاخوری
- سرلاک گندم و عسل: 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخممرغ: 6 عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- گرانول فندق تفت دادهشده: 200 گرم
- چیپسشکلات: 200 گرم
- ژلاتین: 8 ورق
- شکر: 150 گرم
روش تهیه :
ابتدا زردههای تخممرغ، شکر و وانیل را با هم میزنیم تا پف کند، عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زردهها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند، سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب میگذاریم تا ذوب شوند.
ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم. مقداری از مواد را به رنگ دلخواه درآورده، داخل دیسکمت(قالب سیلیکونی) میکشیم و با پالت اضافههای آن را جمع میکنیم.
رینگ را دور دیسکمت قرار داده، فندق و چیپس شکلات را به بقیه مواد اضافه میکنیم، سپس آنها را روی دیسکمت داخل رینگ ریخته و به مدت 8 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. سپس دسر را برگردانده و رینگ را از دور آن برمیداریم و اطراف آن را با زرورق شکلات همانند تصویر تزئین میکنیم. برای این کار ابتدا شکلات را ذوب کرده و کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود اما به صورتی که کاملا خودش را نگیرد. دمای شکلات برای اینکار باید حدود 32 درجه باشد. روی میز را سلفون کشیده و کنار دسر را اندازهگیری میکنیم و همانند تصویر که مشاهده میکنیم شکلات ذوبشده را روی زرورق ریخته و با پالت صاف میکنیم. اجازه میدهیم تا شکلات کمی خودش را بگیرد، سپس تا وقتی که هنوز نرم است آن را بلند کرده و به دیوارههای دسر میچسبانیم. در نهایت دسر را با مرواریدهای تزئینی خوراکی یا میوه تزئین میکنیم.
- میگو ریز پلویی: 500 گرم
- گوجهفرنگی درشت: 3عدد
- سماق: 2 قاشق غذاخوری
- برنج: 600 گرم، معادل 3 پیمانه
- روغن مایع: به میزان لازم
- کره: 100 گرم
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- پیاز درشت: یک عدد
- فلفلدلمهای: نصف یک عدد در صورت تمایل
- پودرکاری: یک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا برنج را که از 3 تا 4 ساعت قبل خیس کردهایم با 4 پیمانه آب میجوشانیم و به آن مقداری کره و 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم و به حالت کتهای دم میکنیم. در تابهای جداگانه پیاز و فلفلدلمهای را ریز خرد کرده و به آن پودکاری، تخم گشنیز و زردچوبه اضافه میکنیم. میگوها را داخل مواد ریخته و همه را با هم خوب سرخ میکنیم. گوجهفرنگیها را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم ، بقیه کره را نیز داخل مواد میریزیم و اجازه میدهیم آب گوجهها کشیده شده و جا بیفتند. برنج را داخل ظرف کشیده لابهلای آن را زعفران آب کرده میریزیم، از مواد میگو روی آن قرار داده و روی تمام مواد سماق میپاشیم و سرو میکنیم.
- رولت خامهای: 20 عدد
- ژلاتین: 10 ورق
- شیر: 500 میلی لیتر
- زرده تخممرغ: 6 عدد
- شکر: 220 گرم
- آرد گندم: 5 قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه :
1. برای تهیه کرم پاتی سیر ابتدا زردههای تخم مرغ را با شکر و وانیل هم میزنیم تا پف کرده و کرم و کشدار شود. آرد را با مقداری از شیر به مواد اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا همه مواد با هم یکدست و رقیق شوند. سپس همزن برقی را کنار گذاشته و توسط یک قاشق چوبی یا همزن دستی تمام شیر را با مواد مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا مواد کاملا غلظت پیداکند. سپس از روی حرارت بر میداریم و پس از یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا سرد شده و آماده شود.
2. حالا برای آمادهکردن شارلوت داخل قالبی که به شکل نیمکره باشد سلفون پهن کرده، همانند تصویر آماده شارلوت که میبینید، رولتها را دور تا دور دیواره کاسه میچینیم و کمی فشرده میکنیم تا حفره مابین آنها پر شود. ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته تا کاملا نرم شوند. سپس از داخل آب خارج میکنیم، داخل ظرفی فلزی میریزیم و روی بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا ذوب شوند.
3.ژلاتین را با کرم پاتیسیر مخلوط کرده، آنها را میان رولتهایی که داخل قالب چیدهایم میریزیم و بهمدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کرم خودش را بگیرد.
4.سپس شارلوت آماده شده را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و روی آن را تزئین میکنیم.
- ارزشگذاری چادر
از آنجایی که بنا به روایات معتبر، ائمه و بزرگان دین هم از رنگهای روشن استفاده میکردهاند، داشتن پوششهای رنگین چادر ارزشگذاری به این پوشش و دقت به حضور آن در مناسبتهای مختلف اجتماعی است.
- طراحی برای مناسبتهای مختلف
بعد از حفظ خصلت بنیادی چادر، کار یک طراح باید در نظر گرفتن کاربردهای گوناگون آن باشد و با توجه به این کاربردها دست به طراحی بزند. همانطور که در مراسم مذهبی باید از رنگ تیره چادر استفاده کرد. مناسب و بهجاست که برای میهمانیها از رنگهای روشن و دلنواز استفاده شود.
- چادر در میهمانی
به عنوان یک طراح، دغدغه پوشیده بودن چادر، راحتی حرکت و زیبا بودن آن در کنار هم باعث ایجاد طرحهایی متفاوت شد. چادرهایی که از بالای سر توسط بند ثابت نگه داشته میشوند تا به خانمها احساس راحتی بدهند و دست و پای او را نبندند. در عین حال جذابیت پوشش مناسب برای یک میهمانی را هم داشته باشند.
- دغدغههای یک طراح
در طراحی چادرهای جدید قصدی بر تغییر اصل پوشش نیست. طرحهای جدید تلاشی برای به روزسازی این پوشش هستند که نوعی ارزشگذاری و متناسب کردن آن با زندگی امروز و مناسبتهای گوناگون آن است.
براساس این مصوبه، دستگاههای اجرایی همه ساله براساس آئین نامه اجرایی مواد 81 و 82 قانون مدیریت خدمات کشوری و دستورالعمل معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، در ابعاد عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی قرار گرفته و برحسب امتیاز مکتسبه به شرح ذیل سطح بندی می شوند:
1- دستگاههایی که امتیاز آنها 90 درصد یا بیشتر باشد ، در سطح عالی قرار میگیرند.
2- دستگاههایی که امتیاز آنها بین 75 تا 89.9 درصد باشد، در سطح خوب قرار میگیرند.
3- دستگاههایی که امتیاز آنها بین 60 تا 74.9 درصد باشد، در سطح متوسط قرار میگیرند.
در تبصره یک این مصوبه می خوانیم: دستگاههای مشمول پس از اعلام سطح تعیین شده از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، میزان برخورداری کارکنان شاغل در ستاد دستگاه و ستاد سازمانهای وابسته را با رعایت تبصره یک دستورالعمل نحوه پرداخت فوق العاده کارآیی و عملکرد - مصوب 22 آبان ماه 89- تعیین می کنند.
در تبصره دو این مصوبه تصریح شده است: دستگاههای استانی براساس نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد و سطح بندی اعلام شده از سوی استانداریها که به تائید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور می رسد، تعیین سزح میشوند. پرداخت فوق العاده مذکور در دستگاههای استانی که بودجه سالانه آنها غیرمتمرکز (استانی) است، توسط دستگاه استانی صورت میگیرد.
همچنین میزان برخورداری کارکنان شاغل در سایر دستگاههای استانی با رعایت تبصره بند یک دستورالعمل نحوه پرداخت فوق العاده کارآیی و عملکرد - مصوبه 22 آبان ماه 89 - تعیین می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
بر اساس یک نظرسنجی که فروشگاه های زنجیره ای «بیکوکس» انجام داد، بکهام بین خوش تیپ ترین مردان انگلیسی در جایگاه اول قرار گرفت و توانست از رابرت باتیسون قهرمان فیلم «سپیده دم» پیشی بگیرد.
لازم به ذکر است در کنار شاهزاده ویلیام، نام افراد دیگری مانند شاهزاده چارلز، رود ستوارت و سایمون کویل دو هنرمند برجسته انگلیسی دیده می شود که قیافه و اندام زیبایی ندارند.
منبع : خبرگزاری برنا
چنین فردی استعدادها، توانمندی ها، نیازها، خواسته ها و افکار، احساسات و هیجانات و نقاط ضعف و قوت خود و همچنین کرامات، ارزش ها و ظرفیت های وجودی و قدرت های عظیم فکری و روحی انسان و... را به خوبی می شناسد و دارای انگیزه و هدف و برنامه است.
در شماره قبل به طور کامل به دلایل روانپزشکی اهمال کاری و تنبلی پرداختیم. همچنین از نگاه جامعه شناسی و روانشناسی نیز به تعدادی از آن دلایل پرداختیم. در ادامه قصد داریم به عوامل و ریشه های دیگر آن بپردازیم و برای بررسی این موضوع مصاحبه با دکتر حمیدرضا ارشدی روانپزشک و عضو هیأت علمی دانشگاه را دراختیار شما خوانندگان عزیز می گذاریم.
از نگاه روانشناسی چه دلایل دیگری باعث اهمال کاری و تنبلی می شود؟
بی هویتی و مسئولیت ناپذیری: طبق تعریفی از هویت که می گوید از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟ به کجا
می روم آخر ننمایی وطنم؛ انسان به دنبال تعریف معنای زندگی خود است. واقعاً چرا ما به این دنیا آمده ایم؟ برای بعضی از انسان ها زندگی معنا و مفهومی بزرگ دارد. آنها می دانند آمده اند تا تغییری در این دنیا ایجاد کنند. آمدن آنها بی معنا نبوده است. آنها به عنوان یک انسان در مقابل هستی که شامل جمادات، حیوانات، همه موجودات و تک تک انسان هاست، احساس مسئولیت می کنند. در این صورت، وقتی انسان در مقابل انسان های اطراف خود احساس مسئولیت داشته باشد دیگر تنبلی و اهمال کاری معنی پیدا نمی کند. برای مثال وقتی یک استاد دانشگاه نسبت به همکاران، بیماران و دانشجویان خود احساس مسئولیت داشته باشد مسلماً اهمال کاری خیلی کم
می شود. همچنین اگر دانشجویان ما نسبت به آینده شغلی خود، خانواده و جامعه و... احساس مسئولیت داشته باشند، یعنی این را جزء وظایف فردی اش بداند، اهمال کاری پیش نخواهد آمد.
اما در حال حاضر بی مسئولیتی یکی از مشکلات اساسی در جامعه ماست که این امر باعث اهمال کاری و تنبلی شده است. همان طور که می دانیم، فرد روی جامعه تأثیر گذاشته و جامعه هم روی فرد تأثیر می گذارد. این افراد جامعه هستند که کم کم فرهنگ جامعه را تغییر می دهند. اگر از سالها پیش نگاه کنید می بینید مشکلات جوانان نسبت به مشکلات الان خیلی متفاوت است. گاهی اوقات که با دانشجویان خود صحبت می کنم و می گویم انشاا... دو سه سال دیگر پزشک می شوید، سعی کنید پزشکی را خوب یاد بگیرید، تعداد کمی از آنها می گویند: حالا آقای دکتر فرض کنید پزشک هم بشویم، مگر چه می شود؟ این افراد اصلاً نسبت به جامعه ای که در آن زندگی می کنند هیچ احساس مسئولیتی نمی کنند، که به اعتقاد من وجود هر نوع مشکل در جامعه نباید باعث
بی مسئولیتی شود.
نداشتن اولویت بندی در زندگی: نداشتن اولویت بندی در زندگی نقش بسیار مهمی در اهمالکاری دارد. برای مثال من از صبح باید به دانشگاه بروم، همچنین کارهایی مانند نوشتن مقاله ها، شرکت درکنگره ها، مصاحبه ها، زندگی خانوادگی، صله رحم و... هم هست. بالاخره باید تمام این کارها در زندگی اولویتی داشته باشند. اگر ما این
اولویت ها را در زندگی خود درست تعیین نکنیم از انجام خیلی کارهای مهم عقب می مانیم. اقتصاددانی به نام پارتو وجود دارد که قانونی به نام بیست ـ هشتاد دارد که می گوید بیست درصد از فعالیت های ما، هشتاد درصد در زندگی سوددهی دارد و هشتاد درصد فعالیتهای ما فقط بیست درصد سود دارد، بنابراین ما باید در زندگی خود مدیریت زمان داشته باشیم. از زمان خود خوب استفاده کنیم، باید برنامه ریزی داشته باشیم. خیلی وقت ها
می خواهیم کاری انجام دهیم، اما نمی دانیم مقدمات انجام آن کار چیست. شما که آمدید اینجا، باید ضبط صوت، قلم و کاغذ داشته باشید، باید مطالعه کرده باشید.
لذت جویی: یکی دیگر از دلایلی که باعث اهمال کاری می شود، لذت جویی است. افرادی که فقط دوست دارند از هر چیزی در زندگی خود لذت به دست بیاورند. دو اصل داریم: یکی اصل لذت، یکی اصل عقلانیت. یادم است زمانی که برای کنکور درس می خواندم خوب مسلماً تفریحات زیادی بود، اما ما همیشه این تفریحات را به تعویق می انداختیم چون اصل عقلانیت به ما می گفت که باید درس بخوانیم تا کنکور قبول شویم.
متأسفانه فرهنگ اشتباهی در جامعه در حال رشد است که می گویند دم غنیمت است، در صورتی که در فرهنگ ایرانی و عرفان ما، منظور از دم، استفاده مفید و بهینه از هر زمان به ویژه زمان حال است. این دسته از افراد خوشگذران توجه نمی کنند که اگر چیزی را به تأخیر بیندازند لذت عمیقتری به دست می آورند که مسلماً از لذتهای آنی و زودگذر که در مواقع زیادی، عواقب بسیار مخرب و ویرانگری هم دارد، مفیدتر، لذت بخش تر و پایدارتر خواهد بود.
کمال گرایی: یکی دیگر از دلایلی که باعث اهمال کاری می شود نیاز به کمال گرایی است. من این مورد را در بین دانش آموزان تیزهوش خود زیاد مشاهده کرده ام. دانش آموز تیزهوشی در سال سوم دبیرستان داشتم که با وجود اینکه شاگرد اول بود اما ترک تحصیل کرد. بعضی وقت ها بعضی از انسان ها دوست دارند کاری را که انجام
می دهند بی عیب و بی عیب بی عیب باشد. در نتیجه وقتی احساس می کنند کاری ممکن است در آن کمی عیب باشد آن کار را انجام نمی دهند. برای مثال دانش آموزی که بیمار شده و نتوانسته نمره بالایی بگیرد احساس می کند از عهده آن کار برنمی آید، بنابراین اهمال کاری کرده و به یک انسان تنبل تبدیل می شود. البته خوب است که فردی کاری را درست انجام دهد اما به چه قیمتی باید این کار را انجام دهد.
کمالگرایی بیش از حد آفتی است که باعث اهمال کاری می شود. خیلی وقت ها به این دلیل اهمال کاری
می کنیم که معتقدیم کاری را باید خوب بلد باشیم بعد برویم انجام دهیم. در صورتی که این گونه نیست،
انگلیسی ها می گویند انجام بده تا یاد بگیری. تا یک کار را انجام ندهید که یاد نمی گیرید، پس این یک اشتباه ذهنی است که ما در خطاهای ذهنی به آن اسیر «باید بودن» می گوییم.
مهرطلبی: از دیگر عوامل این است که بعضی از آدم ها خیلی دوست دارند مهرطلب باشند، یعنی دوست دارند دیگران، خانواده و... دوستشان داشته باشند. برای آنها خیلی مهم است که دیگران نسبت به آنها چه نگاهی دارند برای همین در محیط کار دوست دارند همه دوستشان داشته باشند، بنابراین وقتی فردی دوست دارد همه دوستش داشته باشند، مجبور است بنا به خواسته آنها مدام کارهایی را انجام دهد که مورد توجه آنها قرار گیرد. در نتیجه انبوهی از بار مسئولیت و کار به دوش چنین فردی می افتد و چون نمی تواند همه این کارها را انجام دهد باعث اهمال کاری می شود.
افسردگی آموخته شده: در بعضی از خانواده ها ممکن است فردی به یک بیماری یا مشکلی دچار شود، چنین شخصی ممکن است ادعا کند من حق دارم به شما پرخاش کنم یا حق دارم کارهای خود را درست انجام ندهم.
بعضی ها معتقدند ما حق داریم اهمال کاری کنیم، هر کسی جای من باشد، در شرایط من باشد سهل انگار و تنبل خواهد شد. این افراد انتظار دارند دیگران از آنها مراقبت کرده و کارهای آنها را انجام دهند. بعضی وقتها بعضی از مریض های ما در نقش افسردگی فرو می روند، که ما به آن ایفای نقش بیمار می گوییم. این گروه باورشان می شود که افسرده اند و چون باورشان می شود پس کارهای خانه را هم نباید انجام دهند، این کار و آن کار را نباید انجام دهند، یا قولشان را فراموش می کنند.
لجبازی: از دیگر دلایل اجتماعی که باعث اهمال کاری می شود این است که بعضی افراد از نظر اجتماعی لجبازی می کنند. لجبازی یک فرایند آگاهانه است، مثلاً فردی که از یک سیستم دلخور است آگاهانه لجبازی کرده و
اهمال کاری می کند. البته ممکن است فقط از دست خانواده خودش دلخور باشد اما با مکانیسم فرافکنی جامعه را مقصر دانسته و تنبلی می کند. این یک فرایند آگاهانه است. ممکن است معادل این ناآگاهانه هم باشد که ما به آن پرخاشگری انفعالی می گوییم.
گاهی اوقات برخی از انسان ها که از دست هم دلخور هستند شکایت و گلایه خود را خیلی منطقی با هم در میان می گذارند، مثلاً مرد به همسر خود می گوید: من از این برخورد شما ناراحت هستم. این رفتار، الگوی ارتباط ابراز وجود یا جرأت ورزی می گویند.
اما یکی از الگوهای ناسالم ارتباطی، الگوهای انفعالی هستند. یعنی اگر موضوعی باعث ناراحتی شخصی شود فرد ناراحتی و شکایت خود از دیگری را در درون خود ریخته و ابراز نمی کند. این الگوی انفعالی در جامعه در بین خانم ها بیشتر است. یا بعضی وقت ها الگو، الگوی پرخاشگرانه است یعنی طرف برای اینکه با دیگری ارتباط برقرار کند پرخاش می کند. پس تا به حال سه جور ارتباط داریم. جرأت ورزی که منطقی ترین نوع ارتباط است، ارتباط انفعالی و پرخاشگرانه.
یک نوع چهارم هم داریم که به آن پرخاشگری انفعالی می گوییم. یعنی فرد خشم خود را به صورت انفعالی بروز
می دهد. مثلاً فرض کنید خانمی به همسر خود می گوید: به منزل مادرم برویم. اما همسر او می گوید نمی آیم. بعد خانم می گوید باید بیایید. هر چند مرد راضی می شود همراه خانم خود به منزل مادرخانم خود برود، اما آنجا مرد بی توجهی می کند، اهمال کاری می کند، درست احوالپرسی نمی کند و...
درشت نمایی و ریزنمایی: یکی دیگر از اشتباهاتی که پیش می آید درشت نمایی و ریزنمایی است. در این خطای ذهنی فرد یک مسأله را خیلی بزرگ تصور می کند. به او می گویند این مقاله را بخوان، یا این تکلیف و یا این کار را انجام بده، این شیر آب را درست کن اما چنین افرادی آن کار را در ذهن خود چنین بزرگ می کنند که از مواجه شدن با آن وحشت دارند. این افراد کسانی هستند که ردپای این خطاها در بیشتر مسایل زندگیشان وجود دارد. این گروه یا یک مسأله را خیلی بزرگ یا خیلی ریز می بینند، برای مثال ممکن است آنقدر کاری را کوچک ببینند که آن را برای دقیقه نود بگذارند مانند بعضی از دانشجویان که اغلب درسهای خود را در دقیقه های آخر می خوانند.
چرا مردم کارها را در دقیقه 90 انجام می دهند؟
چند تا دلیل وجود دارد. اول اینکه افراد کار را ریز یا درشت می بینند. دلیل دیگر این است که برخی معتقدند آن کار همین قدر بیشتر اهمیت ندارد. برای مثال خیلی وقت ها دانش آموزانی که درس را در دقیقه 90 می خوانند، اعتقاد دارند اگر همان نمره 10 را بگیریم کافی است یعنی اهمیت ذهنی آن قضیه در ذهنشان چندان مهم نیست.
یا می گویند چون این برای بقیه اهمیت ندارد پس چرا برای ما اهمیت داشته باشد. متأسفانه این گروه به جای اینکه کانون کنترلشان درونی باشد، بیرونی است. وقتی فردی کاری را برای دیگران انجام می دهد می گوییم کانون کنترلش بیرونی است و زمانی که فردی کاری را برای خودش انجام می دهد می گوییم انگیزه فرد برای انجام آن کار، درونی است. بنابراین چنین شخصی دیگر درسی را فقط برای پاس کردن نمی خواند.
یکی دیگر از دلایل انجام دادن کارها در دقیقه نود، کمال گرایی است. گاه می گوید این لباس را بپوشم و گاه
می گوید آن لباس را بپوشم. این لباسم این طوری باشد آن لباسم آن طوری باشد. فرد این قدر درگیر جزئیات می شود که زمان را از دست می دهد یعنی وسواس باعث این قضیه می شود.
مشکلات ترتبیتی در خانواده: یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد تنبلی و اهمال کاری نقش تربیت خانوادگی است. متأسفانه امروزه برخی والدین به دلیل عدم مطالعه و آگاهی از شیوه های نوین و صحیح تربیتی و توجه بیش از حد به کودک، و یا به دلیل استفاده از شیوه های سنتی، مستبدانه و پدرسالار همراه با تحقیر و توهین و سرزنش و
بی توجهی و... موجب عدم استقلال و رشد و پرورش کودک می شوند. هر دو نوع این روش های غلط تربیتی، چه توجه بیش از حد و چه بی توجهی باعث تنبلی و مسئولیت ناپذیری در فرزندان می شود.
والدینی که از شیوه های آسان گیر تربیتی استفاده می کنند، در واقع با دادن یک راه حل فوری به صورت تذکر و یا پند و نصیحت تمام راه های فکر کردن را از فرزند خود می گیرند. در حقیقت اگر در گذشته بچه در خدمت یک خاندان بود امروز یک خاندان در خدمت بچه است. متأسفانه نسل امروز طوری تربیت شده که احساس می کند از ابتدای زندگی تا الان همیشه کسانی وجود داشته اند که غصه او را بخورند و کارهای او را انجام دهند و حتی به جای او فکر کنند. یا آنقدر مسایل را برای او بزرگ جلوه می دهند که فرد اصلاً تصور نمی کند که قادر باشد مشکلات خود را حل کرده و کارهای خود را انجام دهد. در این شیوه تربیتی والدین به جای اینکه تلاش کنند راهکاری بیابند تا فرزندشان مستقل باشد آنان را تنبل و سهل انگار بار می آورند. بنابراین چنین فرزندانی به دلیل مواجه نشدن با مشکلات مسایل را نمی شناسند. و ما با نسلی روبه رو هستیم که شکننده بوده و قادر به تحمل مشکلات و مصیبت ها نیستند.
روانشناسان معتقدند برای آموختن حل مسأله کودک باید از یک سالگی بیاموزد که خودش کارهایش را انجام دهد. مسئولیت دادن به بچه ها راهکاری برای جلوگیری از تنبلی است. یعنی ازآغاز، ما هم می توانیم تکنیک استقلال و مسئولیت پذیری و هم تکنیک وابستگی را به او آموزش دهیم. مثلاً کودک باید بیاموزد که بشقاب غذای خود را به آشپزخانه ببرد.
از دیگر دلایل تنبلی، پیشرفت تکنولوژی، امکانات رفاهی و زندگی ماشینی است که نسل امروز را هم از نظر فکری و هم از نظر جسمی تنبل بار آورده است.
منبع: موفقیت
این عطر در ابتدا با رایحه خنک ترنج، نارنگی و هل شروع شده و پس از دقایقی رایحه گل زنبق، گل صدتومانی و چای سبز را احساس می کنید و در انتها رایحه منحصر به فرد انبر و چوب سدر را تجربه خواهید کرد
این عطر با رایحه اصلی گل رز و نعنای هندی و با رایحه دوم رز بلغاری و رایحه سوم نعنای هندی گل رز و رایحه چوبی گل رز با ماندگاری بسیار بالا در سایزهای 35 میل و 50 میل ساخت 2011
این عطر با رایحه خنک توت قرمز برگهای بنفش هل و با رایحه میانی گل سوسن بادام تلخ و یاسمن با رایحه ماندگار گل آفتابگردان و مشک رایحه بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.
این عطر با رایحه لیمو سیسیلی و فلفل صورتی آغاز شده و به رایحه گلهای مگنولیا ،یاسمن، رز فرزیا و پرتقال آفریقایی تغییر رایحه می دهد و در پایان رایحه هل، نعنای هندی و چوب سدر را میتوان احساس کرد.
این عطر با رایحه اولیه تمشک و گل بنفشه و رایحه دوم گل بنفشه، رز و شکوفه پرتقال بسیار مدرن و جوانپسند برای بانوان مغرور و امروزی و رایحه گل زنبق و گل توتکا شما را متمایز خواهد کرد.
این عطر با رایحه اصلی گل رز و نعنای هندی و با رایحه دوم رز بلغاری و رایحه سوم نعنای هندی گل رز و رایحه چوبی گل رز با ماندگاری بسیار بالا در سایزهای 35 میل و 50 میل ساخت 2011
این عطرکلاسیک خنک با رایحه ابتدایی ترنج، بالنگ و رایحه میانی شکوفه پرتقال، بادام تلخ و با رایحه سرو مشک و چوب سدر رایحه مرکبات جزایر ایتالیا را برای شما به ارمغان می آورد.
این عطر بر اساس گل ارکیده با رایحه ارکید درست شده است و با رایحه ماندگار نعنای هندی رایحه های چوبی مشک و کهربا ماندگاری بالایی را برای شما به ارمغان می آورد.
این عطر چهارمین عطر از لاین رامنتیک با رایحه هلو و دارچین و با رایحه ماندگار وانیل و رایحه های چوبی شمارا منحصر به فرد جلوه می دهد
این عطر قابل استفاده برای خانمها و آقایان با رایحه لیمویی ادویهای و هل و رایحه دوم چای گلی و گیاهی و در انتها با رایحه مشک و چوب سفید و شبیه به اسمش رایحه متضاد را ایجاد کند.
پژو به آن سوی جاده پرتاب شده و از پهلو به داخل کانال خشک و بی آب کنار جاده افتاده است. راننده نیسان اما سرش به دلیل برخورد با فرمان متورم شده. اما این آسیب هم باعث نشده تا با لهجه غلیظش به توریست های تهرانی که جاده های شمال را با پیست مسابقه اشتباه گرفته اند، بد و بیراه نگوید. با کمک مردم 4 جوان از داخل پژو بیرون کشیده می شود. فردی که کنار راننده نشسته بود بیش از همه آسیب دیده است. در تعطیلات میانه خردادماه امسال ده ها تصادف مشابه در جاده های ایران رخ داد. تنها در یک حادثه در اثر برخورد یک کامیون با خودروی پراید 5 نفر در دم کشته شدند. با آغاز فصل تابستان و سفرهای بین شهری بار دیگر موضوع ایمنی جاده ها در ایران تبدیل به بحث روز شده است. بحثی که گویا پایانی برای آن نمی توان متصور شد. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تنها جاده های ایران نیست که مانند میدان جنگ قربانی می گیرد و چند کشور توسعه نیافته دیگر هم به سرعت خود را به آمار 22 هزار نفری مرگ ناشی از تصادفات در ایران نزدیک می کنند. به تازگی خبرگزاری رویترز در گزارشی به موضوع «مرگبارترین جاده های جهان» پرداخته است و آمار کاملی از وضعیت مرگ و میر ناشی از تصادف در جاده های بین شهری ارائه داده است. هر چند مطابق آمارهای سازمان جهانی چین و ایران بیشترین مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی را دارند و در صدر جدولی هستند. اما این گزارش، ناامن و ایمن ترین جاده و کشورهای مختلف دنیا در زمینه تصادف های رانندگی را بررسی می کند.
1500 نفر که از جاده ها هرگز به خانه برنگشتند
در نوروز سال 1381، امریکا چند ساعت پیش از تحویل سال شمسی وارد عراق شد در حالی که مردم ایران به تعطیلات سال نو می رفتند. دو هفته بعد در 14 فرودین که تعطیلات نوروزی تمام شد، حدود 1500 نفر، هرگز از تعطیلات به خانه و محل کار خود بازنگشتند و در تصادفات جاده ای کشته شدند. در حالی که سربازان امریکایی بغداد را اشغال کردند، تلفات شان از کشته های جاده های ایران کمتر بود. همان زمان یکی از روزنامه ها تیتر زد، «جاده های ایران از جنگ بیشتر قربانی می گیرد». هر چند در گزارش رویترز، به دلیل تأیید نشدن آمار 20 هزار نفری مرگ های ناشی از تصادف توسط کارشناسی علمی مستقل و غیردولتی، نام ایران در این فهرست دیده
نمی شود، اما گزارش سال 2010 سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که هند با 105 هزار نفر کشته در
جاده ها بیشترین قربانی را دارد. البته ناامن ترین جاده های جهان در قاره آسیا و هند و ایران نیست، بلکه کشور کوچک «اریتره» در قاره افریقا به عنوان صاحب مرگبارترین جاده ها معرفی شده است. آمار دیگر این گزارش نشان می دهد که قربانیان این شکل از مرگ، بیشتر مرد هستند و به طور متوسط در جهان به ازای هر 3 مقتول مرد، یک زن وجود دارد. رانندگی در بیشتر نقاط جهان به عنوان رفتاری مردانه شناخته می شود و کم نیستند زنانی که در جاده ها قربانی می شوند در حالی که راننده یک مرد بوده است.
افریقا صاحب مرگبارترین جاده ها
در رتبه های بعدی کشورهای صاحب مرگبارترین جاده ها، افریقایی ها هستند. مصر با 46 نفر و لیبی با 45 نفر از 100 هزار تن، جزو خطرناک ترین نقاط جهان برای مسافرت های زمینی به شمار می روند. اما از آن سو و برای
ایمن ترین جاده های جهان باید کمی از نقشه زمین بالا رفت و در قاره اروپا فرود آمد. بریتانیا با 5 کشته در تصادف جاده ای به نسبت هر 100 هزار نفر در صدر کشورهای کمتر آسیب دیده از تصادفات قرار دارد و پس از آن آلمان با 6 و فرانسه با 7 کشته از هر 100 هزار نفر در رده های بعدی کشورهایی با ایمن ترین جاده های سال 2009 معرفی شده اند. حتی کشور کوچک جزایر مارشال که فقط 59 هزار نفر جمعیت دارد، فقط یک نفر در جاده ها در این جزیره کشته شده که آن هم به دلیل واژگون شدن اتومبیل بوده است.
یکی از نکته های جالب این لیست، قرار گرفتن افغانستان و امریکا در کنار هم در میان کشورهای با مرگ و میر بالای ناشی از تصادف و جاده های خطرناک است. از هر 100 هزار افغانی 39 نفرشان به جای اینکه بروند روی مین یا با گلوله طالبان از پای درآیند، در تصادف های جاده ای کشته می شوند. امریکا هم با داشتن 300 میلیون نفر جمعیت که 250 میلیون آنها صاحب اتومبیل هستند با مرگ 13 نفر از هر یکصدهزار نفر، رتبه خوبی برای خود دست و پا کرده است. البته افغانی ها به علت نبود جاده آسفالت بین شهری و حرکت در جاده هایی که در بهترین حالت می شود تا 40 کیلومتر در ساعت گاز داد و یا دارای کمترین علایم راهنمایی و رانندگی اند گاه در وسط آن گودال های یک متری وجود دارد که نتیجه انفجار مین و خمپاره های جنگی عمل نکرده است. دو کشور آذری زبان ترکیه و آذربایجان هم در رده های بعدی لیست کشورهای دارای جاده و سیستم حمل و نقل «خطرناک» قرار دارند. گزارش سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که یک میلیون و سیصد هزار نفر در سراسر این کره خا کی به دلیل تصادفات
جاده ای جانشان را از دست می دهند. 20 تا 50 میلیون نفر هم دچار صدمات شدید می شوند. راننده پژو دستش را از روی سر و موهای خونی اش برمی دارد و لنگان سراغ دوستانش که مصدوم شده و حالا کنار شالیزار
نشسته اند می رود. البته باید خوشحال باشد که این بار از مرگ خبری نیست. انگار به نظر می رسد، عزرائیل مدام روی جاده های ایران در حال بال زدن است و از میان بی احتیاط ها چند نفری را برای همراهی با خود انتخاب
می کند. برای همین هنگامی که پشت فرمان نشسته اید، حواستان باشد که ملک الموت در همین نزدیکی هاست
اخبار رسیده از کویت حاکی از آن است که پارلمان این کشور قصد دارد قانونی تصویب کند که به موجب آن هر مردی ازدواج مجدد داشته باشد، 15 هزار دلار پاداش دریافت کند.
«فیصل الدویسان» نماینده پارلمان کویت طی اظهاراتی گفت: ما قصد داریم لایحه ای را به مجلس ارائه دهیم که به موجب آن هر مردی که ازدواج مجدد داشته باشد، 15 هزار دلار از دولت کویت پاداش دریافت کند.
وی در ادامه افزود: هدف از این کار کاهش تعداد دختران مجرد و مبارزه با پیردختری و نیز ساماندهی زنان بیوه است. البته شرط این مسأله این است که همسر دوم بالای 40 سال و بیوه یا پیردختر بوده باشد.
گفتنی است، آمار موجود حاکی از آن است که بیش از 30 هزار پیردختر و زن بیوه بالای 40 سال در سراسر کویت وجود دارد و این مسأله به بحرانی واقعی در این کشور تبدیل شده است.
منبع : خبرگزاری پانا