هلیکس در سنگاپور
بوسفر در استانبول
مواج هندرسون در سنگاپور
معروف “گلدن گیت” در سانفرانسیسکو
“میلائو ویاداکت” در فرانسه
“گیتشید میلنیوم” در لندن
“آسمان” مابین برج های پتروناس در مالزی
برج (Tower) در لندن
بروکلین در نیویورک
خواجوی اصفهان
بندر سیدنی
“باد و باران” در سینگیانگ چین
“پونته وچیو” در ایتالیا
“هامبر بی” (Humber Bay) در کانادا
“رومان” در اسپانیا
پونته دوگارد فرانسه
زیگزاگ واقع در یو یوآن شانگهای ، چین
لوپو در شانگهای چین
“کابروک” یا چ (Chapel) در لوسرن ، سوئیس
“سالگیناتوبل” در سوئیس
“موستار” در بوسنی
الله وردی خان” یا همون “سی و سه ” اصفهان
دره گولتشه در آلبانی
“فورث ریل” اسکاتلند
“امریکاز” یا پاناما واقع در مسیر بین امریکا و پاناما
“آکاشی کایکیو” در ژاپن (طولانی ترین جهان)
“رویال جورج” واقع در آرکانزاس امریکا (مرتفع ترین معلق جهان)
“نیو ریور جورج” در امریکا
همه ما خودمان را چنین متقاعد می کنیم که زندگی بهتری خواهیم داشت اگر:
غذاهای محرک سوزش معده
اجازه دهید کمی راجع به علت وقوع این درد صحبت کنیم.
طبق توصیفات آناتومی ، ماهیچه ای حلقوی در فاصله اتصاف مری به معده وجود دارد که کنترل ورود و خروج مواد از مری به معده را هدایت می کند.عملکرد اصلی این ماهیچه ممانعت از بازگشت اسید معده به داخل مری است. اما در افراد مبتلا به سوزش معده (ترش کردگی) این ماهیچه عملکرد درستی نداشته و باعث بازگشت اسید معده به مری می شود که در این صورت سوزش آن را در ناحیه قفسه سینه احساس خواهیم کرد.
اما آیا این واقعه به این معنا است که زندگی بدون این درد اجتناب ناپذیر است؟
نه !
این طور نیست.طبق امار مشخص شده که 92% از دلایل بروز این درد به خاطر نوع رژیم غذایی غلطی است که پیروی می کنیم. با این توصیفات بهتر است کمی راجع به غذاهای محرک این درد و ناراحتی صحبت کنیم.
در واقع می توان گفت که غذاهای محرک از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اما بعضی غذاها و نوشیدنی ها به خصوص این تاثیر ناخواسته را در اغلب افراد دارند و باعث بازگشت اسید معده به مری می شوند. این غذاها عبارتند از:
گوشت ها:
اغلب گوشت ها چنین خاصیتی دارند.
چربی ها، روغن، شیرینی جات:شکلات، چیپس، کره، سالادهای پر سس، غذهای سرخ شده چرب ، ماکارونی
میوه جات و سبزیجات و عصاره آنها :
آب پرتغال، لیمو، اب گریپ فروت، گوجه، پیاز، سالاد سیب زمینی.
سایر نوشیدنی ها: مثل چای ، قهوه، آب جو
لبنیات: مثل خامه، شیر، بستنی و ..
این غذاها و نوشیدنی ها در ارتباط با بروز سوزش معده موثر هستند و روش رهایی از تاثیر ناخواسته آنها این است که در مصرف آن ها حد اعتدال رعایت شود. استعمال دخانیات نیز یکی دیگر از دلایل بروز سوزش معده است.کلا نوشیدنی های کربوناتی نیز باعث برگشت اسید معده به مری می شود.
بهترین راه پیشگیری از این درد ناخوشایند این است که علاوه بر رعایت تعادل در مصرف غذاهای ذکر شده ، حجم وعده های غذایی را کاهش دهید .
چون وعده های غذایی سنگین و سرشار از چربی ، مدت طولانی تری در معده توقف می کند . نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که غذا ها و نوشیدنی های ذکر شده عمومیت کاملی ندارد. هر فردی نسبت به غذاهای خاصی تحریک شده ، بنابر این بهتر است فارغ از این لیست ، به رژیم غذایی خود توجه کنید و غذاهای محرک را شناسایی نموده و در مورد مصرف آن ها احتیاط لازم را داشته باشید.
برای کسب اطلاع بهتر راجع به این مسئله بهتر است سایر علائم، زمان بروز درد، غذای صرف شده ، فعالیت انجام شده قبل از بروز درد را نیز یادداشت کنید تا با مشاهده آنها به نتیجه گیری جامع تری دست یابید.
از دیگر توصیه های لازم در زمینه پیشگیری از سوزش معده این است که اگر به غذاهای رستورانی تمایل دارید یا اغلب مواقع به این مکان ها سر می زنید ، سعی کنید که غذای سالمی را سفارش دهید. غذایی کم چرب و حاوی پروتئین متعادل می تواند انتخاب درستی باشد. چون غذاهای سرشار از پروتئین باعث ایجاد فشار به معده می شود و اسید معده را به مری هدایت می کند.
شاید باور نکنید، اما به همان نسبت ناخوشایندی که از سوزش قفسه سینه احساس می کنید ، رهایی از آن نیز اسان است. کمی تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی و اندکی توجه به محرکات می تواند شما را در رهایی از این وضعیت یاری کند.
ادویه ای موثر در پیشگیری از بروز آلزایمر
دکتر "آرش موسی الرضایی" گفت : این بیماری بیشتر در سنین بالای 60 سال به چشم میخورد زیرا با افزایش سن، سلول های مغری بیشتر تحلیل میروند ولی با این وجود، دلیل قطعی شیوع آن با افزایش سن معلوم نیست.
وی درباره دلایل عمده بروز آلزایمر، گفت: افزایش سن، سابقه خانوادگی، فاکتورهای ژنتیکی، ریسک فاکتورهای آترواسکلروز، دیابت، افزایش کلسترول خون، افزایش فشار خون و شیوه زندگی از جمله عوامل دخیل در بروز آلزایمر است.
این متخصص داخلی مغز و اعصاب عنوان کرد: پس از سن 70 سالگی، خطر ابتلا در زنان بیشتر از مردان است.
وی ادامه داد: عدهای از دانشمندان معتقدند کاهش هورمونهای جنسی زنانه (استروژن) ممکن است نقش مهمی در ایجاد آلزایمر داشته باشد. البته چون خانمها به طور معمول، عمر طولانی تری نسبت به مردان دارند ممکن است شیوع بیشتر آلزایمر در آنها مربوط به میانگین سن بالاتر آنان باشد.
موسی الرضایی با اشاره به شایعترین علایم این بیماری، بیان کرد: بیماری در مراحل اولیه معاینات عصبی، به جز علایم مربوط به اعمال شناختی، در وضعیتی نرمال قرار دارد. در مراحل بعد، علایم حرکتی ظاهر شده و در مرحله آخر بیماری ممکن است، تشنج روی دهد.
وی ادامه داد: شایع ترین علایم بروز آلزایمر، فراموشی و نقصان حافظه، اختلال شناختی، اختلال تکلم، اختلال میدان بینایی، ناتوانی در انجام مهارتهای از قبل آموخته شده، کاهش قوه قضاوت، ناتوانی در تصمیم گیری، تغییر شخصیت، اختلالات روانشناختی و مشکل در تفکر انتزاعی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با بیان اینکه رژیم غذایی مناسب در پیش گیری از بروز آلزایمر موثر است، افزود: استفاده از رژیم غذایی مناسب از جمله مصرف میوهها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدانها و ویتامینها مانند سیب، استفاده از ماهی قزل آلا و ساردین حاوی اسید چرب و امگا 3 از جمله عواملی است که در پیشگیری از بروز آلزایمر موثر است.
وی ادامه داد: تغییر شیوه زندگی به صورت انجام ورزش و افزایش تحرکات بدنی، افزایش فعالیتهای ذهنی و کنترل بیماریهای زمینهای مانند فشار خون و دیابت نیز در این زمینه موثر است.
عوامل پرخوری را بشناسید !
برخی اوقات با این که غذای زیادی خوردهایم، باز هم احساس گرسنگی میکنیم. اگر قصد دارید کالری کمتری مصرف کنید و بر اشتهای خود مسلط باشید، آگاهی از این عوامل بسیار مهم و ضروری است.
ابتدا باید بدانید که افراد به دو نوع مختلف گرسنه میشوند : 1 - گرسنگی فیزیولوژیکی 2 - گرسنگی روانی
1 - گرسنگی فیزیولوژیکی
سطح انرژی بدن در واقع قند خون کاهش مییابد و عدم ترشح هورمونهای لازم و وجود غذا در معده موجب ترشح هورمون گرسنگی به نام ghrelin میشود؛ به این ترتیب از معده به مغزتان سیگنالی فرستاده میشود که حامل پیام گرسنگی است و به مغز میگوید من گرسنه هستم و به غذا نیاز دارم.
2 - گرسنگی روانی
در نوع دوم گرسنگی، یعنی گرسنگی روانی، در واقع هیچ سیگنالی از طرف معده فرستاده نمیشود و فقط مغز احساس میکند فرد به غذا نیاز دارد و این در حالی است که به اندازه کافی غذا خورده است! گرسنگی روانی به طور بالقوه مشکلات ناشی از پرخوری، اختلالات معده، چاقی و ... را افزایش میدهد.
عوامل فیزیولوژیکی و روانی
برخی از عوامل فیزیولوژیک و روانی که موجب ایجاد احساس گرسنگی در انسان میشوند، عبارتند از :
1 - زمان :
این که چرا یک ساعات مشخصی از روز احساس گرسنگی میکنید، این است که سالیان دراز در یک ساعت از روز صبحانه و در ساعت مشخصی ناهار و شام خوردهاید. بنابراین فرقی نمیکند صبحانهای که خوردهاید سبک بوده یا سنگین؛ به هر حال در وقت مشخص ناهار احساس گرسنگی میکنید.
2 - بینایی :
رنگ و تزئین غذا در ایجاد حس گرسنگی بسیار مؤثر است و حتی اگر گرسنه هم نباشید، با دیدن یک غذای رنگارنگ که خوب تزئین شده است. احساس گرسنگی خواهید کرد.
3 - تنوع :
تنوع در غذا موجب تولید هورمون اشتها و حس گرسنگی میشود.
4 - بو :
بوی خوش غذا موجب ترشح انسولین در بدن میشود و با ترشح انسولین احساس گرسنگی به وجود میآید.
5 - دما :
آیا تا به حال به ترفند رستوراندارها، فکر کردهاید؟ اینکه چرا رستورانها کمی از محیطهای دیگر خنکترند؟ بله درست حدس زدید؛ در دمای پایین، کالری بیشتری سوزانده میشود و به منظور حفظ دمای بدن، نیاز به خوردن غذای بیشتر و کالری بیشتری دارید.
6 - کربوهیدراتهای تصفیه شده :
این غذاها موجب افت قند خون و القای گرسنگی میشوند. کربوهیدراتهای تصفیه شده، غذاهایی هستند که با استفاده از دستگاه، فیبر بالای آنها از سبوس و جوانهشان گرفته میشود؛ مثل حبوبات شیرین، رشته فرنگی و ماکارونی.
منبع : Salamatnews.com
رابطه عرقکردن و پرکاری تیروئید
بهطور معمول بعضی از افراد در مقایسه با دیگران بیشتر عرق میکنند اما پیش از اینکه بتوان به توصیه پزشک از راهکارهایی برای کاهش تعرق استفاده کرد لازم است فرد بیمار تحت آزمایشها و بررسیهای لازم قرار گیرد تا در صورت لزوم علل احتمالی که موجب افزایش تعرق میشود شناسایی شود. بیمار این هفته مطب سیب آقایی 40 ساله است که از تعریق زیاد شکایت دارد. او اغلب و حتی در روزهای خنک بهاری نیز احساس گرما میکند و به همین علت حتی مواقعی که فعالیت جسمانی ندارد و پشت میز نشسته یا در حال مطالعه است نیز دچار تعرق زیاد میشود و همین موضوع موجب رنجش و ناراحتی او شده است. اما با شروع فصل گرما این مشکل محدودیت بیشتری برای او ایجاد میکند. چراکه در روزهای گرم، همه بدنش بجز کف دستها و پاها خیس شده و این موضوع موجب ناراحتی او میشود. از اینرو به پزشک مراجعه کرده است تا با راهنمایی و مشورت او از راهکار مناسبی برای کاهش تعرق بدنش استفاده کند و تا حدی از شر این مشکل خلاص شود. توصیههای پزشک تعرق یک ویژگی فردی است. بهطور معمول بعضی از افراد در مقایسه با دیگران بیشتر عرق میکنند اما پیش از اینکه بتوان به توصیه پزشک از راهکارهایی برای کاهش تعرق استفاده کرد لازم است فرد بیمار تحت آزمایشها و بررسیهای لازم قرار گیرد تا در صورت لزوم علل احتمالی که موجب افزایش تعرق میشود شناسایی شود. پرکاری تیروئید از جمله عواملی است که موجب افزایش تعرق بدن بیمار میشود. علاوه بر این، ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت یا بیماریهایی با منشا عفونی نظیر مالاریا و سل و همچنین ابتلا به برخی بیماریهای نادر نیز از جمله عواملی است که میتواند عملکرد غدد بدن را تحت تاثیر خود قرار داده و موجب افزایش تعرق بدن شود. به همین علت لازم است پیش از اتخاذ هرگونه تصمیمی فردی که از تعریق زیاد شکایت دارد مورد بررسی قرار گیرد تا علل احتمالی موثر در این زمینه بررسی شده و بر این اساس روش مناسبی برای مقابله با این مشکل در نظر گرفته شود. تعریق زیاد از جمله مشکلاتی است که بسیاری از افراد با آن مواجه هستند. در حقیقت تعرق راهکاری برای کاهش دمای بدن است. اما در افراد مختلف الگوی متفاوتی برای تعرق وجود دارد. به عبارت دیگر، عملکرد مرکز تنظیم درجه حرارت بدن در افراد مختلف متفاوت است. وقتی فرد احساس گرما میکند درجه حرارت خون در بدن او افزایش یافته است. در این شرایط از هیپوتالاموس پیامی به عروق ارسال شود و بهدنبال آن از طریق انبساط عروق و افزایش میزان تعرق، دمای بدن کاهش مییابد. میزان تعرق به جنس، سن، ویژگیهای وراثتی و محیطی بستگی دارد و بر این اساس تعداد غدد عروقی در بدن افراد از 2 تا 4 میلیون تغییر میکند. از آنجا که تعرق مشکلی است که بیش از آنچه تصور میشود رایج است، در صورتی که شما نیز با چنین مشکلی مواجه هستید اصلا جای نگرانی نیست. استفاده از ضد تعرقها از سادهترین راهکارها برای مقابله با این وضعیت است. ضد تعرقها حاوی کلرید آلومینیوم هستند. برخی افراد تصور میکنند استفاده از راهکارهایی برای کاهش تعرق بدن سلامت آنها را به خطر میاندازد. اما باید توجه داشت که سطح بدن بسیار وسیع است و استفاده از این روشها برای کاهش تعرق در بعضی از قسمتهای بدن مشکلی ایجاد نمیکند اما اگر از تعرق در همه قسمتهای بدن جلوگیری شود، فرد دچار گرمازدگی میشود. معمولا ترکیبات ضد تعرق حاوی آلومینیوم هستند و به شکلهای مختلفی مانند محلول، اسپری یا فوم در دسترس هستند که استفاده از آنها میتواند تا حد زیادی این مشکل را برطرف کند. به افرادی که با این مشکل مواجه هستند توصیه میشود بهمنظور جلوگیری از عوارض و پیامدهای ناشی از تعرق نظیر کاهش آب بدن و ایجاد اختلال در تعادل موادمعدنی موجود در بدن مصرف انواع میوه و سبزیجات را مورد توجه قرار دهند.
افسردگی چگونه درمان میشود؟
مراحل درمان افسردگی:
1- در مرحله حاد بیماری، هدف از درمان تسکین دادن علائم افسردگی است. این مرحله معمولاً 12-6 هفته طول می کشد، اما ممکن است بسته به نوع درمان و پاسخی که به آن داده می شود بیش از این نیز به طول بیانجامد.
2- در ادامه بیماری، درمان برای بهبودی انجام می گیرد. در این مرحله درمان متعادل می شود مثلاً میزان مصرف دارو تنظیم می شود. این مرحله ممکن است 5-4 ماه طول بکشد.
در مرحله آخر درمان نگهدارنده صورت می گیرد و هدف از آن جلوگیری از عود بیماری است. اگر با وجود درمان چند دوره ، افسردگی ایجاد شده باشد یا فرد به صورت مزمن بی حوصله و افسرده باشد و یا در مواردی که عوامل مستعد کننده برای فرد وجود داشته باشد درمان مداوم مورد نیاز است چون در این افراد احتمال عود بیماری بیشتر است.
برای درمان چه نکاتی را باید در نظر داشت؟
در سیر درمانی، پزشک عمومی نقش مهمی ایفا می کند چرا که در اولین قدم علائم شما را ارزیابی می کند و ممکن است یک علت زمینه ای طبی برای افسردگی پیدا کند که با درمان آن مشکل برطرف شود. وقتی مشخص شد که مشکل اصلی افسردگی است، ممکن است برای شما داروی ضد افسردگی تجویز شود. برخی اوقات پاسخ به این درمان خوب است و به درمان بیشتری نیاز نیست. اما اگر درمان اولیه کافی نباشد پزشک ممکن است شما را به متخصص روانپزشکی ارجاع دهد. چون معمولا پزشک عمومی به جزئیات درمان مانند روان درمانی و درمانهای تخصصی نمی پردازد، برای انتخاب روانپزشک باید دقت کنید و به او اعتماد داشته باشید. ممکن است روانپزشکی که فرد دیگری آن را به شما معرفی و توصیه می کند، برای شما مناسب نباشد و با او نتوانید به راحتی ارتباط برقرار کنید.
اصول درمان افسردگی:
* درمان افسردگی ممکن است شامل داروهای ضد افسردگی، مشاوره تخصصی، درمانهای رفتار شناختی و یا ترکیبی از اینها باشد.
* در درمان افسردگیهای خفیف تا متوسط ممکن است مشاوره ی تخصصی کافی باشد.
* اگر علائم اولیه بیماری شما شدید باشند احتمالا هم دارو و هم مشاوره ی تخصصی باید صورت گیرند.
* اگر علائم هشدار دهنده ای مانند افکار خود کشی یا خطر آسیب به خود یا دیگران یا علائم شدیدتری مانند فاصله گرفتن از جهان واقع یا جنون و یا سوء مصرف بیش از حد الکل و داروها وجود داشته باشند، احتمالا بیمار بستری می گردد.
* افسردگی معمولا به وسیله داروها مشاوره و روان درمانی ویا ترکیبی از اینها با موفقیت درمان می شود. با این حال ممکن است مدت زمانی نیاز باشد تا نوع دارو ، میزان آن و نوع روان درمانی و مشاوره مشخص شود. معمولا 12 - 4 هفته طول می کشد تا داروها تاثیر کنند. پس از آن روند درمان سریعتر می شود.
* در موارد نادری ممکن است از درمان با الکتریسیته برای افرادی که به درمانهای دیگر پاسخ نمی دهند یا علائم جنون یا رفتارهای خطرناک برای خود و دیگران دارند استفاده شود. این درمان یک تحریک الکتریکی است که باعث ایجاد یک تشنج خفیف می شود و به نظر می رسد که با اثر بر واسطه های شیمیایی مغز باعت تسکین علائم می شود. درمان مداوم:
در حدود نیمی از افراد مبتلا به افسردگی دچار عود علائم می شوند. ادامه دادن درمان برای 15 –7 ماه بعد از بهبودی، خطر بازگشت بیماری را کاهش می دهد.
در این مدت :
* رژیم غذایی متعادلی داشته باشید.
* از مصرف الکل اجتناب کنید.
* ورزش کنید.
* خواب مناسبی داشته باشید.
* حمایت اعضای خانواده و دوستان کمک کننده خواهد بود.
افسردگی شدید ممکن است عامل خطری برای بیماری عروق کرونر یا حمله قلبی محسوب شود، ولی مهمترین خطر اقدام به خودکشی است. در حدود 15درصد از بیماران مبتلا به افسردگی از این طریق جان خود را از دست می دهند.
هر کسی در هر سن، جنس، نژاد یا وضعیت اجتماعی ممکن است به افسردگی مبتلا شود. از هر 10 نفری که به پزشکان مراجعه می کنند یک نفر افسردگی دارد. در نیمی از موارد بیماری این افراد تشخیص داده نمی شود و درمان نشده باقی می ماند. اگر افسردگی درمان نشود کیفیت زندگی بسیار پائین آمده و خطر خودکشی همواره وجود دارد. ممکن است شما تشخیص ندهید که افسرده هستید و یا به دنبال درمان آن نباشید. اما هر چه زودتر به فکر علائم و به دنبال درمان باشید شانس درمان کامل، سریعتر و بیشتر است. پیشگیری از عود بیماری نیز بسیار مهم است.افسردگی در هیچ سنی طبیعی تلقی نمی شود و درمان آن اهمیت زیادی دارد. افسردگی در بچه ها معمولا به سختی تشخیص داده می شود. در نوجوانی ممکن است افسردگی به علت تغییرات هورمونی ایجاد شود. برخی اوقات والدین این بچه ها نیز افسرده هستند و باید درمان شوند. همچنین افراد مسن ممکن است تصور کنند که احساس افسردگی آنها طبیعی است. درمان در این افراد از ناتوانی زودرس آنها جلوگیری می کند و از خطر مرگ مربوط به افسردگی می کاهد. حمایت خانواده در درمان افسردگی نقش مهمی دارد. داروها را نباید خودسرانه مصرف کرد. مصرف برخی داروها باهم ممکن است کشنده باشد. ترکیبات گیاهی نیز با برخی داروها تداخل دارند و ممکن است عوارض جدی ایجاد کنند. در برخی موارد حتی بعضی از غذاها ممکن است با دارو تداخل داشته باشند. بر اساس تاریخچه بیماری، شدت و ماهیت افسردگی نوع دارو توسط پزشک انتخاب می شود و در مورد رژیم غذایی، و تداخلات دارویی توضیحات لازم داده می شود.
م: www.seemorgh.com/health
میوه هایی که برای بدن مفیدترند
یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه:« از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ، منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و مصرف این مواد توصیه می شود»گفت:« میوه هایی که رنگ قرمز دارند بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند»
دکتر محمد رضوانی گفت:«رادیکال های آزاد در چرخه زندگی همیشه در حال تشکیل و آسیب رساندن به سلول های مختلف بدن از جمله پوست هستند و آنتی اکسیدان ها خنثی کننده رادیکال های آزاد هستند.»
وی در ادامه اظهار داشت:« ویتامین های E و C، سلنیوم، روی و از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ،ویتامین ها و منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به همین جهت مصرف این مواد بسیار توصیه می شود اما باید توجه داشت که در میان میوه ها، میوه هایی که رنگ قرمز دارند مثل انگور قرمز، گوجه فرنگی، انار و ... بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند.»
این متخصص پوست و مو عنوان کرد:«برای حفظ سلامت پوست مصرف مکمل روی هم بسیار توصیه می شود به دلیل اینکه هیچ ماده غذایی نیست که سرشار از روی باشد.»
وی تصریح کرد:« کوآنزیم Q10 جزء آنتی اکسیدان شایع در بدن ماست که عملکرد آن بعنوان آنتی اکسیدان بوده و مقادیر آن با افزایش سن کمتر شده و از سن 30 سال به بالا وجود آن در بدن به شدت کاهش پیدا می کند که به صورت آنتی اکسیدان های خوراکی و مکمل و به شکل کپسول موجود است و می توان از آن استفاده کرد.»
دکتر رضوانی گفت:«ویتامین A هم یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن برای سلامت پوست است اما به دلیل اینکه جزء ویتامین هایی است که مصرف زیاد آن موجب مسمومیت ویتامینی می شود،این ویتامین بایستی با احتیاط مصرف شود.»
این متخصص پوست و مو تاکید کرد:«دانستن این اطلاعات برای افراد مفید است اما برای مصرف این ویتامین ها توصیه می شود که به متخصصین پوست و مو مراجعه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.»
منبع : Salamatnews.com
باور می کنید این صندلی ها از چی ساخت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نام Missix از یک وسیله ی گرد و سنگین گرفته شده است. این صندلی راحتی بسیار کوچک و جمع و جور می باشد که از یک قالب پلی اتیلنی ساخته شده است. جالب است بدانید که در حقیقت این صندلی ساخته شده از مواد بازیافتی است.