امروز در حاشیه همایش تبیین طرح تحول مالیاتی از مسوولان درباره علت واریز نشدن یارانه نقدی ماه جاری پرسوجو نشد.
در حالی که پیش از این حداکثر تا دوازدهم هر ماه یارانه نقدی به حساب واریز میشد اما تاکنون یارانه آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار نیامده است.
در حالی که امروز سخنگوی کارگروه تحولات اقتصادی و وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران حضور داشتند اما درباره علت واریز نشدن یارانه نقدی تا امروز و زمان احتمالی واریز آن اطلاع دقیقی کسب نشد.
پیش از این سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرده بود که حداکثر تا پایان هفته دوم هر ماه یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود.
همچنین در حاشیه همایش امروز یک مقام آگاه اطلاع داد که یارانه نقدی تا پایان روز 14 آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود.
منبع: ایسنا
عرضه تک نرخی بنزین جدیدترین سناریوی دولت برای مدیریت مصرف سوخت در سطح کشور است که پیش بینی می شود همزمان با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها عرضه بنزین تک نرخی (احتمالا بنزین 1000 تومانی) در سطح جایگاههای سوخت آغاز شود.
با اجرای قانون هدفمندی یارانهها مصرف این فرآورده استراتژیک نفتی با کاهشی 6.5 درصدی به سطح 60 میلیون لیتر در روز رسیده است.
بر اساس آخرین آمار رسمی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در شرایط فعلی ذخیره بنزین 100 تومانی کارتهای هوشمند سوخت به کمتر از 125 میلیون لیتر کاهش یافته است و بین 2 تا 2.5 درصد فروش بنزین جایگاهها با نرخ یارانه ای انجام می شود.
با این وجود خرید و فروش کارتهای بنزین یکهزار لیتری بنزین 100 تومانی حداقل در صفحات روزنامه ها بازار داغی پیدا کرده است به طوری که روزانه چندین آگهی فروش خودروهای مختلف دارای کارتهای بنزین یکهزار و بیش از یکهزار لیتری در صفحات روزنامه ها مشاهده می شود.
علیرضا ضیغمی اخیرا درباره وجود کارتهای بنزین چند هزار لیتری، گفته است: هیچ ارگان و نهاد دولتی بنزین 100 و 400 تومانی دریافت نمیکند و ارگانهای دولتی تنها میتوانند بنزین 700 تومانی دریافت کنند.
به گفته معاون وزیر نفت ارگانهایی هم که کارت سوخت بنزین 400 تومانی دریافت میکنند، به ازای هر لیتر آن باید 300 تومان نیز بپردازند که البته دریافت سوخت به این شیوه بسیار کم شده است و اکثر ارگانها دولتی سوخت را با نرخ آزاد دریافت میکنند.
وقتی یــخ هم شگفتی ساز می شود ...
یــخ، هر چند در زمستان چندان طرفدار ندارد اما دستاوردی برای ساخت یک هتل زیبا و شگفت انگیز در استان کبک (کانادا) است که این هتل علاوه بر اینکه یکی از جاذبه های اصلی کانادا در فصل زمستان بشمار می رود، در طول زمستان بیش از نیم میلیون توریست را به خود جذب می کند.
این هتل در محیطی حدود سه هزار متر مربع و با استفاده از 15 هزار تن برف و بیش از 500 هزار تن یخ تشکیل شده و با توجه به اینکه مصالح بکار رفته در این هتل یخ و برف هستند هر ساله با آغاز زمستان طراحی این هتل را تغییر می دهند که بیش از یکماه زمان لازم دارد. این هتل دارای 40 اتاق است که با دکوراسیون کاملا یخی ساخته شده اند. از دیوارها و مجسمه های حک شده بر روی آنها، ستون ها و قوس سقف ها، لوسترهای خیره کننده گرفته تا مبلمان و تختخواب ها همه از یخ درست شده اند.
این هتل یخی که امروزه گردشگران بسیاری را به سوی خود جذب میکند در واقع یک نمایشگاه است. زیباییها در این هتل که همگی با یخ خلق شدهاند دیدنی است و گردشگران در دمای زیر صفر درجه در کیسه خوابهای خود و همینطور تشک های گرم با پوست گوزن شمالی شب را به صبح می رسانند. علاوه بر این امکانات دیگری از قبیل : چند رستوران و کافی شاپ، سالن سینما، موزه و یک گالری هنری با مجسمه های یخی، کلیسایی کوچک برای مراسم عروسی، حمام آبگرم و سونا حتی شومینه در این هتل به چشم می خورند. جهت اطلاع شما دوستان عزیز پرشین استار از جمله جاذبه های دیگر برای مهمانان این هتل عجیب اینست که افراد ساکن در آن میتوانند روزها در اطراف آن به اسکیت روی یخ و حتی بکمک سگ ها به سورتمه سواری بپردازند که آن هم خالی از لطف نیست.
اینگونه هتلهای یخی که در سوئد نیز وجود دارد با الگوی خانههای اسکیموها و از آب رودخانهها ساخته میشوند. طرح اولیه این هتلها از روی خانههای اسکیموها که طراحی آسانی هم دارند به فکر سازندگان آن رسید. برای ساخت اتاق این هتلها، مقادیر زیادی آب رودخانهها را به شکل یخ در آورده و طرح اتاقهای هتل را به آنها میدهند. ساخت این هتلها ممکن است تنها 5 یا 6 هفته به طول بینجامد اما وقتی بهار از را میرسد این اتاقهای یخ زده، آب میشوند تا زمستان سال بعد که بار دیگر بنا شوند. بیشترین مکانهایی که هتلهای یخی در آنجا بنا میشوند مناطق دور افتاده است که ساخت هتلهای بزرگ به صرفه نیست. از سوی دیگر گردشگران دیگر برای صرف تعطیلاتشان به دنبال مکانهای شلوغ نیستند و ساخت این هتلها با جذابیتی که دارد میتواند آنها را حتی در فصل سرما به دل طبیعت بکشاند. گفتنی است اولین هتل یخی در سوئد و در کنار رودخانه "تورن" بنا شد که این شیوه جذب توریسم بعنوان یکی از ابتکارات سوئدی ها بشمار می رود.
لطفا تا باز شدن کامل عکسها شکیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکسها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture و یا Reload Image را انتخاب کنید
پزشک شاید پس از شنیدن شرح حال شما و معاینه صورت و بینی و پیشانی تان و احتمالا درخواست یک رادیو گرافی از سینوس ها به شما بگوید که سینوزیت دارید. معنی ساده اش این است که سینوس های شما عفونی یا ملتهب شده اند. اما این فقط اندکی از درد و گرفتاری را که در این شرایط تحمل می کنید، نشان می دهد. سینوزیت ها شامل 5 حفره خالی در سر هستند که در اثر تجمع مخاط های بدن و عفونی شدن آنها مشکلاتی را ایجاد می کنند. سینوزیت، به خصوص سینوزیت مزمن از شایع ترین بیماری های دستگاه تنفسی در کل دنیا است.
باید گفت سینوزیت مثل سرماخوردگی است، با این تفاوت که سرماخوردگی بعد از یک هفته خوب می شود اما سینوزیت خیر. سرماخوردگی که بعد از پنج تا شش روز به جای بهتر شدن، بدتر شود ممکن است عفونت سینوس را ایجاد کند. به این عفونت سینوزیت حاد می گوییم، یعنی بیمار از قبل هیچ مشکلی نداشته و با یک بار سرماخوردگی شدید دچار سینوزیت شده است. به طور کلی شمار کمی از سرماخوردگی ها به سینوزیت منجر می شوند.
**در چه مواردی با شک به سینوزیت باید به پزشک مراجعه کرد؟
اگر علائم سرماخوردگی بیش از 10 تا 14 روز طول بکشد یا به تدریج بدتر شود، با سردرد شدید همراه باشد، ورم صورت یا تغییرات چشمی ظاهر شود، درد صورت بیش از دو تا چهار روز باقی بماند، تب بالای 38 درجه بیشتر از سه روز ادامه یابد، ترشحات بینی س از گذشت پنج تا هفت روز از شروع سرماخوردگی، زرد یا سبزرنگ باشد و بیش از 7 تا 10 روز ادامه یابد، 10 تا 14 روز بعد از برطرف شدن سایر علائم، سرفه همچنان باقی بماند. به ویژه اگر خلط دار باشد، گوش درد (به ویژه یک طرفه) بیش از یک روز باقی بماند، در این صورت بیمار باید حتما به پزشک مراجعه کند. این را هم درباره علائم سینوزیت باید اضافه کرد که اکثر سینوزیت ها عارضه بینی دارند، گرفتگی بینی، آبریزیش، گاهی اوقات فشارهای داخل سینوس و حفره های صورت، سردرد، از دست دادن حس چشایی و در بیشتر مواقع در اطفال، بوی بد دهان ممکن است از علائم سینوزیت باشد.
در برخی موارد کاهش حس بویای و احساس مزه بد در گلو همراه با ترشحات چرکی پشت گلو هم وجود دارد و حتی ممکن است فروبردن ترشحات در کودکان به تهوع و استفراغ منجر شود اما اگر این علائم بیش از 12 هفته طول بکشند یعنی بیمار به رغم داروهایی که استفاده کرده بهبود نیابد، در این صورت سینوزیت او مزمن شده است.
**سینوزیت حاد متناوب
این هم یکی از انواع دیگر سینوزیت ها است؛ به این ترتیب که فرد دچار سینوزیت حاد می شود و پس از مصرف دارو نیز بهبود می یابد، ولی بعد از سه تا چهار ماه بهبودی دوباره دچار عفونت سینوس می شود که درمان این نوع سینوزیت از انواع دیگر آن مشکل تر است.
**سردردهای سینوزیتی یا میگرنی؟
اکثر سینوزیت ها سر درد ایجاد نمی کنند و سردردهای سینوسی، همان هایی که مردم اغلب به این نام از آنها یاد می کنند، اغلب میگرن یا سردردهای غیرسینوسی است و با آنتی بیوتیک هم بهبود نمی یابد. به خصوص سینوزیت مزمن اصلا سردرد ندارد. در سینوزیت حاد نیز اغلب گونه های فرد دردناک می شود تا سر او. این سردردها به راحتی با مسکن و با استحرات خوب می شوند و اصلا عفونی نیستند.
**سینوزیت به لوزه سوم هم ربط دارد
همان طور که سینوزیت سبب گرفتگی و ترشحات بینی می شود، لوزه سوم هم علائم مشابهی را متظاهر می کند. در بسیاری از کودکان این دو مورد را به سختی می توان از هم تمییز داد، اما معاینه دقیق پزشک می تواند علت اصلی را مشخص کند. لوزه سوم با متوقف کردن خروج ترشحات از پشت بینی، فرد را دچار سینوزیت می کند. در سینوزیت نیز خروج ترشحات چرکی از پشت بینی موجب تحریک لوزه سوم و تورم آن می شود.
**چند درصد از سینوزیت های مزمن به جراحی نیاز دارند؟
درمان این بیماری معمولا طبی است. یعنی ترجیح بر این است، کسانی که سینوزیت دارند جراحی نشوند، مگر آنکه معالجات غیربالینی آنها غیرقابل علاج باشد. به طور متوسط کمتر از یک درصد افرادی که سینوزیت دارند و به پزشک مراجعه می کنند به جراحی نیاز پیدا خواهند کرد.
یعنی درمان دارویی در اولویت است، اما نکته مهم این است که اگر درمان آنتی بیوتیکی کامل نشود، فرد در معرض خطر سینوزیت مزمن قرار می گیرد و به همین خاطر باید سینوزیت حاد را به طور کامل طبق دستور پزشک درمان کرد.
**برای کودکان سینوزیتی هم جراحی صورت می گیرد؟
در سال های گذشته برای کودکان زیر 10 سال عمل جراحی صورت می گرفت، ولی امروزه به خاطر خطرات، عوارض و سخت بودن عمل جراحی روی کودکان، سعی بر این است که جراحی صورت نگیرد. در افراد زیر 10 سال که سینوزیت دارند اغلب مشکل لوزه سوم وجود دارد که اگر این لوزه همراه با مصرف اسپری و آنتی بیوتیک جراحی شود، بهتر از جراحی سینوس است ولی اگر فرد تا سن 15 سالگی بهبود نیافت، آن وقت اقدام به جراحی می شود.
**توصیه های قبل و بعد از جراحی
هم قبل و هم بعد از جراحی فرد باید از آلرژی زاها ازجمله آلودگی هوا دوری کند، همچنین رطوبت منزل باید بین 30 تا 40 درجه باشد، به خصوص در فصل زمستان. آب بدن نیز باید به میزان کافی باشد، در غیر این صورت خلط درون بینی غلیظ و خشک می شود و راه سینوس ها را کیپ می کند. کسانی که جراحی نمی کند نیز از طریق آنتی بیوتیک درمان می شوند، ولی شست و شوی بینی با سرم فیزیولوژی یا آب نمک دو تا سه بار در روز نیز برای این بیماران بسیار کمک کننده است.
10 آذر روز جهانی ایدز + اطلاعات
اول دسامبر یا شفاف تر بگویم دهم آذر روز جهانی ایدز است (هرچند اگر نگاهی به تقویم بیندازید احتمالا ثبت نشده است!) این روز از سال 1988 بدین عنوان نامگذاری شده است. چرا؟ جهت تمرکز بیشتر بر روی آموزش درباره این بیماری و همین طور مبارزه با تبعیضاتی که مبتلایان در جامعه با آن روبه رو هستند. به علاوه کمک مالی و افزایش بودجه هم از اهداف عمده این کار است. در این روز مردم در سراسر جهان روبان قرمز به لباسهایشان وصل می کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که به تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است. همه ساله یک شعار جهانی در این روز بدین منظور تعیین می شود، که شعار سال 2009 ” دسترسی جهانی و حقوق بشر” اعلام شده بود.
بین 80 تا 100 هزار مبتلا به HIV مثبت در ایران وجود دارد. طبق گزارشهای رسمی، بیش از 90 درصد مبتلایان جدید، ویروس این بیماری را از طریق تماس جنسی دریافت کردهاند.
به گفته یک کارشناس مسئول در برنامه پایش و ارزشیابی ایدز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در ایران 23 هزار نفر مبتلا به ایدز (HIV مثبت) شناسایی شدهاند.
پیش از این عباس صداقت، رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، تعداد دقیق مبتلایان به ایدز شناسایی شده تا تاریخ اول تیرماه 1390 را 23 هزار و 125 نفر عنوان کرده بود. به گفته رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت ایران، از این تعداد 5/ 91 درصد را مردان و 5/ 8 درصد را زنان تشکیل میدهند و گروه سنی 25 تا 34 سال بیشترین نرخ ابتلا به ایدز در ایران را داراست.
م;بتلا به ایدز از طریق روابط جنسی در ایران رو به رشد است !
بیش از 4000 نفر بر اثر ایدز در ایران فوت کردند
این آمار قابل انکار نیست و عده مبتلایان به این بیماری نیز قابل توجه است و با توجه به روند گسترش این بیماری اهمیت این مسئله قابل چشم پوشی نیست. چرا که قشری از جامعه ما با این مشکل دست در گریبان است. حقوق بیماران مبتلا به ایدز باید از سوی جامعه و دولت ها و سازمان های بین المللی مورد احترام قرار گیرد.
مباحثی چون حق تولید مثل و محدودیت های آن برای بیماران مبتلا، حق محرمانه بودن اسرار و اطلاعات پزشکی و افشا و گزارش
بیماری از سوی مراکز درمانی به خانواده یا محل کار فرد مبتلا، مقابله با هر نوع تبعیض از جمله در امر تحصیل یا اشتغال یا محدودیت در بهره گیری از امکانات درمانی و رفاهی و هم چنین کسب رضایت قبلی برای انجام آزمایشات مختلف تشخیصی یا عقیم سازی افراد مبتلا از جمله حقوق بیماران و تکالیف اجتماع و دولت می باشد.
بد نیست بدانید کنگره بین المللی ایدز و حقوق بشر برای اولین بار در سال 1387 در شهرکرد برگزار گردید و صاحب نظران به بررسی این موضوع پرداختند.
رفتار ناخودآگاه جامعه با بیماران مبتلا به ایدز ضرب? روحی بزرگی برای این بیماران است و ادامه زندگی را برای آنها به مراتب سخت تر می کند. فیلم فیلادلفیا با بازی تام هنکس را به خاطر دارید؟ اگر ندیده اید پیشنهاد می کنم حتما ببینید. این فیلم به خوبی زندگی یک فرد مبتلا به HIV مثبت و معضلات آن را به تصویر کشیده است.
ایدز تنها یک مشکل بهداشتی نیست، بلکه یک مشکل اجتماعی و فرهنگی نیز هست، این بیماری تابو (Taboo) تلقی میشود و با هاله ای از شرم و منع های اخلاقی و فرهنگی همراه است که این موضوع مانع از اعلام بیماری از سوی افراد شده و همین مساله منجر به پنهان ماندن بیماری، طی نشدن پروسه درمان و در نتیجه شیوع سریع آن میشود.
مادر یک دختر بچه مبتلا به ایدز می گوید:
زمانی که می خواستم دخترم را در دبستان ثبت نام کنم، با معلم و مدیر مدرسه درباره بیماری دخترم صحبت کردم و آنها ناخودآگاه خود را عقب کشیدند و سعی کردند از من دور شوند. واکنش فیزیکی آنها، طرز تفکر آنها را درباره ایدز و مبتلایان به آن فریاد می کرد. مدیر مدرسه گفت: ما پیش از این با چنین موردی برخورد نداشتیم و بایستی این مورد در شورای مدرسه مطرح شود. دخترم در نهایت در آن مدرسه ثبت نام شد اما از زبان یکی از معلمان شنیدم که کادر مدرسه احساس بدی نسبت به وجود دخترم در آن مدرسه دارند. در نهایت مجبور شدم دخترم را در مدرسه دیگری ثبت نام کنم و این بار دیگر درباره بیماری او چیزی به آنها نگفتم!
به علت پیش داوری و ترس از سرایت بیماری، این بیماران درمورد انتخاب مسکن، شغل، مراقبتهای بهداشتی و حمایت عمومی مورد تبعیض قرار میگیرند. رفتارهای نامناسب و تحقیرآمیز موجب انزوای بیمار گشته، فرصت آموزش را از وی میگیرد. وحشت از مرگ، وحشت طرد و تنهایی و انگ اجتماعی، اخراج کارگران مبتلا و بدنامی از طرف دوستان و خانواده سبب میشود افرادی که گمان میکنند ممکن است آلوده باشند، وضعیت خودشان را تا جایی که مقدور است مخفی نگه دارند که این خود موجب گسترش آلودگی است. البته نقش “مراعات” در فرد مبتلا در شیوع این بیماری بسیار قابل توجه است.
به امید آنکه با آگاهسازی، آموزش و پیشگیری، شاهد ریشه کن شدن این بیماری باشیم.
عکس های شگفت انگیز - حتمآ ببینید !
آیا این آقا مشغول نقاشی روی دیوار است یا هوا؟!!؟
آیا این تصویر نمایانگر چند ستون است یا چند آدم ؟1
آیا شنونده های این نوازنده آدمند یا خانه!!!؟
بدون شرح!!!؟
قابل توجه!!!؟
آیا تعداد این ها (13) یا ( 12 ) است !!!؟
آیا این تصویر متحرک است یا ثابت!!!؟
10 ثانیه روی عکس تمرکز کنید تا دایره های صورتی محو بشوند. گلک نزنید!!!؟
آیا 10 صورت موجود در این تصویر را می بینید!!!؟
آیا صورت جنین را می بینید!!!؟
سر خود را به جلو و عقب حرکت دهید. حرکت دو دایره را می بینید!!!؟
آیا این عکس یک صورت است یا باغ وحش!!!؟
آیا این تصویر یک صورت است یا یک منظره طبیعی !!!؟
آیا این تصویر کوه های قطب شمال است یا یک گله اسب!!!؟
آیا این تصویر سایه درختان است یا چند خانمی که در حال گذشتن از رودخانه هستند!!!؟
آیا این شکل ها متحرکند یا ثابت!!!؟
آیا در این عکس اردکی را می بینید یا خرگوش!!!؟