لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
خواص درمانی انار؛ این میوه بهشتی
انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوههای این فصل، آنتیاکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماریها، میکروبها و ویروسها دارد.درمانگر طب سنتی چین درباره خواص درمانی انار از دیدگاه طب سنتی چین مطالبی را با ما درمیان میگذارد.
انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوههای این فصل، آنتیاکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماریها، میکروبها و ویروسها دارد. درمانگران مکاتب طب سنتی در جهان از خواص دارویی این میوه و دانههای آن برای درمان بیماریهای مختلفی از قبیل بیماریهای قلبی، عفونی، دندان درد و گوش درد استفاده میکنند. دکتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتی چین درباره خواص درمانی انار از دیدگاه طب سنتی چین مطالبی را با ما درمیان میگذارد.
درمان اسهال با انار
درمانگران چینی برای درمان اسهال از میوه خشک شده یا پودر انار استفاده میکنند. آنها معتقدند، مصرف میوه خشک شده انار با پوست برای درمان اسهال در بیماران بسیار مفید است. این درمانگران برای سادهتر شدن مصرف میوه خشک شده انار، پودر این میوه را تهیه کرده و آن را به بیمارانشان تجویز میکنند. بیماران میتوانند این پودر را بهصورت تنها یا در کنار وعده غذایی خود میل کنند.
افزایش اشتها با پودر انار
دانههای تازه و خشک شده میوه انار در میان درمانگران طب سنتی چین به دانههای اشتهاآور معروف است. این درمانگران درصورتی که بخواهند میزان اشتهای بیمار خود را افزایش داده و به این ترتیب موجب تقویت نیروی دفاعی او شوند، به او توصیه میکنند پودر دانههای خشک شده انار را روی غذای خود بپاشد. استفاده از این پودر در وعدههای غذایی علاوهبر آنکه موجب افزایش اشتها و متعاقب آن افزایش وزن در بیماران میشود به کنترل غرغرهای شکم که یکی از علائم نفخ شکم است نیز میپردازد و از بروز نفخ شکم پیشگیری میکند.
چرا نباید در خوردن انار زیادهروی کرد
از دیدگاه درمانگران چینی، انار یکی از میوههای اسیدی با طبیعت رو به گرمی است که زیاده روی در مصرف آن عوارض جانبی متنوعی را به همراه دارد. بنابراین این میوه اگر چه خواص درمانی بسیار مفیدی دارد اما باید به اندازه و به موقع مصرف شود.
- خوردن بیش از حد انار یا آب آن بهدلیل خاصیت اسیدی این میوه موجب از بین رفتن مینای دندان و در نهایت موجب پوسیدگی دندان میشود.
- به توصیه درمانگران طب سنتی بهتر است از میوه انار در دورانی که به سرماخوردگی یا عفونتهای ادراری مبتلا هستید مصرف نکنید.
- افرادی که به آسم، برونشیت و سل و بیماریهایی از این دست که دستگاه تنفس را مورد حمله قرار میدهند، مبتلا هستند نباید از انار استفاده کنند. انار تازه، خشک شده یا پودر این میوه برای این گروه نامناسب است و موجب تشدید حملات تنفسی آنها میشود.
چگونه خشکی دهان را برطرف کنید
نوشیدن آب انار تازه یکی از بهترین درمانها برای افرادی است که مبتلا به خشکی دهان، زبان و گلو هستند. برخی از مردم پس از آنکه مدت کوتاهی صحبت یا پیاده روی میکنند با مشکل خشکی دهان و زبان روبهرو میشوند و این مسئله موجب نگرانی آنها میشود. نوشیدن آب انار به این افراد کمک میکند تا بر این مشکل غلبه کرده و با خشکی دهان و گلو خداحافظی کنند.
تاریخ : شنبه 90/9/19 | 12:53 عصر | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید