فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
رانندگی زنان در عربستانشماری از زنان عربستانی در پاسخ به فراخوان فعالان زن این کشور مبنی بر رانندگی جمعی در همه مناطق، در ریاض رانندگی کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، اقدام جنجالی امروز زنان عربستانی در حالی است که سازمان عفو بین الملل از مقامات سعودی خواسته است از برخورد با زنان به عنوان شهروندان درجه دوم خودداری شود، و آنها را هنگام رانندگی بازداشت نکنند.

شبکه های اجتماعی اینترنتی اعلام کردند، شماری از زنان عربستانی  به درخواست فعالان زن مدافع حقوق زنان، رانندگی کردند.

"توفیق السیف" نویسنده عربستانی در پایگاه خود در شبکه های اجتماعی اینترنتی نوشت: همسرم تصمیم گرفته بود روز خود را با رانندگی آغاز کند، برای همین ما را با خودرو به سوپرمارکت برد و برگرداند.

"محمد القحطانی" رییس انجمن حقوق مدنی و سیاسی عربستان نیز در صفحه خود نوشت: همسرم مهی با خودرو ما را ?? دقیقه در ریاض گرداند بعد به خانه برگشتیم .

فعالان زن در شبکه های اجتماعلی از زنان دارای گواهینامه رانندگی خارجی خواستند به تنهایی رانندگی کنند تا تجربه سال ???? که زنان پس از رانندگی جمعی بازداشت شدند، تکرار نشود.

این درحالی است که خانم "وجیهه الهویدر" فعال عربستانی امروز در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت بود: با توجه به واکنش شدید مقامات سعودی، پیش بینی نمی کنم که تعداد زیادی از زنان برای رانندگی از خانه خارج بشوند.

الهویدر افزود : حبس خانم منال الشریف موجب ترس زنان شده است.

منال الشریف فعال ?? ساله که آخر ماه مه پس از دو هفته بازداشت آزاد شد؛ رانندگی خود را فیلمبرداری کرده و فیلمش را در یوتیوپ گذاشته بود .

شش زن عربستانی در ریاض پنجشنبه هفته گذشته به علت رانندگی در مکانی دورافتاده مدتی کوتاه بازداشت شدند .

فعالان زن عربستانی که از دو ماه قبل صفحه ای را تحت عنوان حق زنان برای رانندگی، در شبکه های اجتماعی اینترنتی ایجاد کرده اند، تاکید دارند که تا صدور فرمانی از سوی پادشاه مبنی بر حق رانندگی زنان، به فعالیتهای خود ادامه خواهند داد.

عربستان تنها کشوری است که رانندگی زنان در آن ممنوع است؛ این درحالی است که هیچ ماده ای قانونی مبنی بر ممنوعیت رانندگی زنان وجود ندارد، ولی مقامات سعودی رانندگی زنان را ممنوع کرده اند .

طومار "اعطای حق رانندگی به زنان" که به عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان تقدیم شد ، حاوی ? هزار و ??? امضاء بود و صفحه "رانندگی زنان" در فیسبوک نیز ?? هزار حامی جلب کرده است






تاریخ : شنبه 90/4/4 | 7:9 عصر | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">