لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
احتیاج، مادر اختراع است. شما می توانید به جنگ، هر آنچه که می خواهید اعتراض کنید، اما به یاد داشته باشید در سراسر تاریخ، لزوم پیروزی در جنگ منجربه ابداعات بسیاری شد که جوامع امروزی از آنها استفاده می کنند…
احتیاج، مادر اختراع است. شما می توانید به جنگ، هر آنچه که می خواهید اعتراض کنید، اما به یاد داشته باشید در سراسر تاریخ، لزوم پیروزی در جنگ منجربه ابداعات بسیاری شد که جوامع امروزی از آنها استفاده می کنند…
غذای کنسرو شده
احتیاج به غذای بیشتر، نیروهای زیاد ناپلئون را با مشکلاتی مواجه کرد. از این رو ناپلئون پیشنهاد جایزه برای ابداع روشی به جهت نگهداری غذا کرد. در نهایت، Nicholas Appert ایده ای برای حفاظت از غذا در بطری هایی را پیشنهاد کرد. او دریافته بود که اگر غذا به مقدار کافی گرم شده و در یک محفظه ی هواناپذیر نگهداری شود، به خوبی دوام خواهد آورد.
ساعت مچی
سربازان دریافتند که استفاده از ساعت جیبی طی جنگ مناسب نیست و شروع به استفاده از بند چرمی برای بستن آنها به دست شان کردند. شرکت سوییسی Girard-Perregaux این ابتکار را برای افسران آلمانی و به دستور ویلیام اول، به کار برد.
شوینده
استفاده از چربی، روشی سنتی برای کارخانه های صابون سازی بود، اما کمبود آن در دوران جنگ جهانی اول در آلمان به وجود آمد. دانشمندان آلمانی مجبور به ساخت روش ترکیبی جدیدی برای جانشین شدند.
اینترنت
در 1969، وزارت دفاع ایالات متحده در جست و جوی راه جدیدی برای ارسال و دریافت اطلاعات دیجیتال بود که اینترنت از این جست و جو زاییده می شود. و اینطور می شود که امروز پس از گذشت سال ها از آن اتفاق نزدیک به 29 درصد از مردم دنیا و 43 درصد از مردم ایران از اینترنت استفاده می کنند
تکنولوژی موشک سازی
آقای ورنر فون براون درگیر توسعه ی تکنولوژی موشک در آلمان نازی بود تا اینکه توانست موشک وی 2 را بسازد که بعدا از این موشک برای بمباران لندن طی جنگ جهانی دوم استفاده شد. بهرحال بعد از جنگ و شکست آلمان، او به همراه تعدادی دیگر از همکارانش مخفیانه به آمریکا برده می شوند تا زمینه ی ساخت موشک های بالستیک را برای آن کشور فراهم کنند.
پس از بنیانگذاری ناسا نیز وی نقش اصلی در موفقیت پروژه های فضایی آمریکا داشت.
پنیسیلین
کشف فلمینگ اسکاتلندی، آن هم طی تلفات سنگین جنگ جهانی، توانست به فریاد هزاران نفر برسد. این کشف زمینه ساز پیشرفت های دیگری در پزشکی نیز شد. او در سال 1945 به همراه فلوری و چاین موفق به دریافت جایزه نوبل پزشکی گردید.
داروی ضد مالاریا
بسیاری از نیروی های نظامی در مناطق گرمسیری دچار بیماری بودند. در سال 1934، شیمی دان آلمانی، Hans Andersag، موفق به کشف کلورکین شد. بهرحال، تا سال 1946 و پس از جنگ جهانی دوم، این دارو نتوانست منتشر شود.
لاستیک مصنوعی
زمانی که ایالات متحده وارد جنگ جهانی دوم شد، به شدت کمبود لاستیک طبیعی را احساس می کرد، در نتیجه جایگزینی برای استفاده در تجهیزات نظامی بایستی در نظر گرفته می شد. این کمبود موجب خلق لاستیک مصنوعی شد. اکنون که سال ها از جنگ جهانی می گذرد، انواع مختلفی از لاستیک مصنوعی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند؛ مانند صنعت اتومبیل سازی، کفش و…
منبع : عصـــرایران
تاریخ : شنبه 90/8/14 | 6:40 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید