فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

آیا سوزش قلب دارید؟

این مشکل می‌تواند در هر سنی ایجاد شود،‌ اما در افرادی که بیش از 60 سال دارند شایع‌تر است و به نظر می‌رسد که ...
 

درد یا سوزش قلب هیچ ارتباطی با بیماری‌های قلبی ندارد. اگرچه علائم آن بیشتر با حملات قلبی اشتباه گرفته می‌شود، ‌اما این سوزش ناشی از برگشت محتویات معده به مری است. این مشکل می‌تواند در هر سنی ایجاد شود،‌ اما در افرادی که بیش از 60 سال دارند شایع‌تر است و به نظر می‌رسد که درد یا سوزشی که در این قسمت از دستگاه گوارش احساس می‌کنیم، بیش از هر چیز با غذایی که خورده‌ایم، ارتباط داشته باشد.

 در این وضعیت اسید معده وارد مری شده و موجب سوزش بافت این بخش از دستگاه گوارش می‌شود و در نتیجه شما احساس می‌کنید که قفسه سینه شما می‌سوزد. مری فاقد بافت پوششی ضخیمی است که از بافت معده در برابر اسید ترشح شده در محفظه معده محافظت می‌کند.

پرخوری از شایع‌ترین علل احساس سوزش در قفسه سینه است، با افزایش محتویات درون معده، بخشی از اسید معده وارد مری می‌شود. وقتی شما بلافاصله پس از خوردن غذا می‌خوابید این وضعیت تشدید خواهد شد، چرا که در چنین وضعیتی، نیروی جاذبه نمی‌تواند عامل موثری برای جلوگیری از بازگشت اسید معده به مری باشد.

البته باید توجه داشته باشید غذاهای چرب، کافئین، نوشیدنی‌های الکلی و همچنین شکلات از جمله مواد غذایی هستند که ترشح اسید معده را افزایش می‌دهند و در نتیجه خوردن این گروه از مواد غذایی می‌تواند عامل موثری در سوزش قفسه سینه باشد. در چنین مواردی خوردن داروهای ضداسید معده یا نوشیدن مقداری آب حاوی جوش‌شیرین می‌تواند اسیدمعده را تا حدودی خنثی کند.

اما اگر این اتفاق همیشه موجب ناراحتی شما می‌شود، بهتر است به پزشک معالج مراجعه کنید. سوزش قفسه سینه در این شرایط معمولا یک ساعت پس از خوردن غذا آغاز شده و گاهی تا چند ساعت ادامه پیدا می‌کند، درد یا سوزش شدید قفسه سینه می‌تواند به پوشش مری آسیب رسانده و احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد. اگر اسید معده وارد نای شود، منجر به تنگی نفس و بروز علائمی شبیه ابتلا به آ‌سم و همچنین گرفتگی صدا خواهد شد.

درمان دارویی می‌تواند راهکار موثری برای کاهش میزان ترشح اسید معده باشد و حتی در موارد بسیار شدید ابتلا به این وضعیت نیز ممانعت از پرخوری، مصرف نوشیدنی‌های الکلی، حذف موادغذایی حاوی کافئین و همچنین غذاهای چرب می‌تواند بهترین راه برای تشدید بیماری باشد. اگر این وضعیت برای طولانی‌مدت ادامه داشته باشد، می‌تواند نشانه ابتلا به بیماری‌هایی مانند زخم معده باشد. اما به توصیه پزشکان، اگر سوزش قفسه سینه با علائمی مانند تنگی نفس، افزایش تعریق، تهوع، احساس سرما و رطوبت یا احساس درد در دست و گردن همراه باشد ممکن است حمله قلبی رخ داده باشد که در چنین مواردی باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کرد.

منبع : jamejamonline.ir





تاریخ : یکشنبه 90/6/13 | 9:56 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">