فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

رابطه بین روزه و بیماری قلبی

روزه‌داری و رعایت یک برنامه غذایی صحیح با کم‌کردن عوامل خطر مانند کاهش وزن، کاهش سطح چربی‌های خون و نکشیدن سیگار سبب ...


روزه‌ موجب پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود

 رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: روزه‌داری و رعایت یک برنامه غذایی صحیح با کم‌کردن عوامل خطر مانند کاهش وزن، کاهش سطح چربی‌های خون و نکشیدن سیگار سبب پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

بابک عشرتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: با این حال برای کسانی که به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا هستند این موضوع برای آنها متفاوت است و حتما باید با پزشک معالج خود مشورت کنند.

وی تصریح کرد: بیماری‌های قلبی طیف گوناگونی از بیماری‌های دریچه‌‌های قلبی، عروق قلب و نیز بیماری‌های عضله قلب را در بر می‌گیرد که در هر مورد و با توجه به شرایط بیمار و شدت و ضعف بیماری می‌توان در مورد روزه گرفتن یا نگرفن بیمار تصمیم گرفت.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان اینکه بیمارانی که دچار گرفتگی رگ‌های قلبی بوده و دارو مصرف میکنند از آنجا که عدم مصرف دارو و زمان مقرر، زندگی آنها را به مخاطره میاندازد، نباید روزه بگیرند، افزود: بیماران قلبی باید به تداخلات دارو و غذا توجه کرده و به توصیه‌های پزشک معالج خود دقیقا عمل کنند.

عشرتی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که آیا مادران شیرده می‌توانند روزه بگیرند، خاطر نشان کرد: بر اساس شواهد موجود تا شش ماهگی که تنها منبع تغذیه‌ای نوزادن شیر مادر است بهتر است مادران روزه نگیرند، زیرا روزه‌داری موجب اختلال در شیردهی و به دنبال آن اختلال در رشد کودک می‌شود.

وی ادامه داد: مادرانی که کودکشان در سنین پس از شش ماهگی به سر می‌برند در زمان روزه داری باید رژیم غذاییشان غنی از پروتئین و ریزمغذی‌ها از جمله آهن، کلسیم و انواع ویتامین‌ها باشد که با گنجاندن گوشت، حبوبات، لبنیات، تخم‌مرغ و سبزیجات به مقدا کافی تامین شود.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی درباره اهدای خون در ماه مبارک رمضان نیز گفت: یکی از بهترین عباداتی که در ماه رمضان می‌توان از آن یاد کرد اهدا خون به بیماران نیازمند است که مردم باید در این ماه نیز همانند روزهای عادی به امر اهدا خون بپردازند.

به گفته وی کسانی که در ماه رمضان خون اهدا می‌کنند باید در فاصله افطار تا سحر مایعات زیادی بنوشند.

منبع : Farsnews.com





تاریخ : چهارشنبه 90/6/2 | 11:41 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">