سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

همه جای دنیا گران ترین هتل های شان را معرفی می کنند تا پولدارهای دنیا را به سمت خودشان بکشانند اما در ایران اینگونه نیست. اگر زمانی شایعه شود که فلان هتل یا رستوران گرانترین است و یا حتی فلان شخصیت پولدارترین است این تصور ممکن است تا دهه ها باقی بماند حتی اگر خیلی زود مثال نقضش پیدا شود.

بنابراین سال ها تصور می شد که هتل عباسی اصفهان گرانترین هتل ایران است، در صورتی که با یک پرس و جوی ساده از قیمت چند هتل برای مان مشخص شد که اینطور نیست. در این گزارش سری زده ایم به گران ترین هتل هایی که در حال حاضر در ایران مسافر می پذیرند.

استانداردسازی و ستاره های هتل ها در کشور ما با آنچه از ستاره های هتل های بین المللی انتظار می رود، متفاوت است. قاعدتا قیمت هتل های ایران در مقایسه با گران ترین هتل های جهان نیز ناچیز است حتی اگر در داخل کشور گران ترین باشند.

هتل های پنج ستاره در دنیا نسبت به خدمات و امکاناتی که به مسافران می دهند، درجه بندی می شوند. زیربنا، امکانات ورزشی و تفریحی، امکانات داخل اتاق ها، تعداد رستوران های موجود درآنها با تنوع غذایی زیاد، نوع خدمات دهی کارکنان و آموزش آنان دربرخورد با مشتری ها و خیلی از عوامل دیگر تعداد ستاره های هتل ها را در سطح بین المللی تعیین می کند اما در ایران درجه بندی هتل ها و اعطای ستاره ها وضعیت دیگری دارد.

شاید به همین دلیل است که هنوز استانداردسازی هتل های کشور به پایان نرسیده. در ایران آنچه بیش از خدمات باعث ارتقای ستاره ها می شود، معماری و تزئینات داخلی و نمای بیرونی آنهاست اما در این نوشتار شما را با شش هتل گرانقیمت ایران آشنا می کنیم.

قیمت هتل های پنج ستاره در ایران بسیار به هم نزدیک است و به همین دلیل انتخاب 10 هتل گرانقیمت کار بسیار دشواری است اما آنچه مسلم است این شش هتل در مقایسه با دیگر هتل های کشور کمی گرانتر هستند. قیمت اتاق این هتل ها مربوط به شهریور امسال است.
 
هتل اسپیناس تهران

 هتل اسپیناس تهران پس از سوددهی هتل اسپیناس آستارا در مساحتی به وسعت 3000 متر مربع وزیربنای 27 هزار متر در بلوار کشاورز تهران ساخته شد. مراحل ساخت این هتل 27 ماه به طول انجامید و برای ساخت آن 56 میلیارد تومان هزینه تا سرانجام در اسفنده 1388 افتتاح شد.

مالک: علی اصغر امیری
تعداد اتاق ها: 224 اتاق

نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:

اتاق دو تخته: 321 هزار تومان
سوئیت جونیور: 373 هزار تومان
سوئیت لاکچری: 934 هزار تومان
سوئیت پرزیدنت: یک میلیون و 293 هزار تومان

همچنین به این نرخ ها پنج درصد هم مالیات بر ارزش افزوده اضافه می شود.
 
هتل استقلال تهران

هتل استقلال تهران بزرگترین هتل پنج ستاره ایران در شمال تهران است. نام این هتل در گذشته هتل رویال هیلتون بود. این هتل در تاریخ 8 آذر 1341 در زمینی به مساحت 70 هزار متر مربع بنا شد. این هتل از دو برج ساختمان شرقی و ساختمان غربی تشکیل شده که در ابتدا و در بدو تاسیس ساختمان غربی (با زیربنای 17100 متر مربع) و بعد از آن هم ساختمان شرقی (با زیربنای 13500 متر مربع) ساخته شد. این هتل 15 طبقه و 959 تخت دارد.

در زمانی که ساخته شد مسافران به راحتی میتوانستند دورنمای سلسله جبال البرز را ببینند ولی امروزه با توجه به ساخت و سازهای بسیاری که حتی در دامنه کوه هم صورت گرفته این کار کمی سخت است.

مالک: بنیاد مستضعفان و جانبازان
تعداد اتاق ها: 550 اتاق

نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:

اتاق دو تخته غربی: 280 هزار تومان
سوئیت معمولی غربی: 334 هزار تومان
سوئیت بزرگ غربی: 970 هزار تومان
اتاق دو تخته شرقی: 351 هزار تومان
سوئیت معمولی شرقی: 441 هزار تومان
سوئیت بزرگ شرقی: یک میلیون و 278 هزار تومان
 
هتل داریوش کیش

هتل بزرگ داریوش هتلی 5 ستاره با الهام از تخت جمشید و به صورت نمادین بیانگر افتخار و عزت ایران باستان در دوران هخامنشیان در جزیره کیش با سرمایه ای معادل 125 میلیون دلار در زمینی به مساحت 121 هزار و 330 متر ساخته شد. این هتل 500 تخت دارد و از امکاناتی مانند سالن بیلیارد، پینگ پونگ، ماساژورهای تایلندی، قایق سواری و کلاسیک شو برخوردار است و ساکنان آن می توانند از تخفیف 50 درصدی باغ پرندگان و پارک دلفین ها نیز استفاده کنند.

مالک: حسین ثابت
تعداد اتاق ها: 168 اتاق
نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:
اتاق دو نفره رو به باغ: 265 هزار تومان
اتاق دو نفره روبه دریا (ساحلی): 335 هزار تومان
سوئیت دو نفره آتوسا: 285 هزار تومان
سوئیت چهار نفره رویال: 690 هزار تومان
 
هتل عباسی اصفهان

هتل عباسی اصفهان در حقیقت قدیمی ترین هتل ایران است. البته نه به این معنا که ساختمان آن از زمان صفویان تاکنون به عنوان هتل مورد استفاده قرار می گرفته است. این مجموعه به دستور شاه سلطان حسین صفوی ساخته شد که آن را به مادرش پیشکش کرد.

از این رو، مدرسه و کاروانسرای مادر شاه نامیده شد. در سال 1336 به پیشنهاد آندره گدار، معمار و باستانشناس فرانسوی و طراح و سازنده موزه ملی ایران، شرکت سهامی بیمه ایران تصمیم گرفت با توجه به موازین اداره عتیقه جات وقت در این عمارت صفوی مهمانسرایی برپا کند و در سال 1344 مهمانسرا به بهره برداری رسید.

مالک: شرکت سهامی بیمه ایران
تعداد اتاق ها: 186 اتاق

نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:

اتاق دو تخته رو به خیابان: 212 هزار تومان
اتاق دو تخته رو به باغ معمولی: 273 هزار تومان
اتاق دو تخته رو به باغ لوکس: 343 هزار تومان
سوئیت دو نفره معمولی: 343 هزار تومان
اتاق دو نفره قاجار: 444 هزار تومان
سوئیت چهار نفره صفوی: 646هزار تومان
 
هتل صخره ای کندوان

 

هتل صخره ای لاله کندوان جزو استثنایی ترین هتل های جهان به شمار می رود چرا که سومین هتل صخره ای در دنیاست. روستای تاریخی کندوان در 22 کیلومتری شهر اسکو در 62 کیلومتری شهر تبریز قرار دارد.

این هتل دارای 40 کرانه (اتاق) است که فاز اول آن در سال 1387 و فاز دوم آن در تیر ماه امسال به بهره برداری رسید و از 40 کرانه آن 16 کرانه قابل استفاده شد. قدمت روستای کندوان که هتل کندوان نیز با الهام از خانه های روستایی و به همان شیوه سنتی ساخته شده به اعتقاد برخی به قرن هفتم هجری و به اعتقاد برخی دیگر به قبل از اسلام می رسد. بلندی تپه های مخروطی و هرمی این خانه ها گاه تا 60 متر می رسد که همانند کندوهای عسل در دل کوه حفر شده اند.

مالک: شرکت توسعه گردشگری ایران

تعداد کرانه ها: 16 کرانه

نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:

اتاق دو تخته معمولی: 162 هزار تومان
اتاق دوتخته جکوزی دار: 203 هزار تومان
سوئیت چهار تخته جکوزی دار: 297 هزار تومان
سوئیت رویال: 322 هزار تومان
 
هتل ملک التجار یزد

 به گفته ابراهیم پورفرج، رئیس جامعه تورگردانان ایران، یزد تنها شهری است که در آن مشکل کمبود هتل وجود ندارد و آن هم به این دلیل است که بسیاری از خانه های قدیمی این شهر در بافت سنتی به هتل تبدیل شده اند. از بین تمام هتل های سنتی یزد، چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه هتل ملک التجار یزد گرانترین هتل یزد است.

عمارت ملک التجار متعلق به خانواده مادری علی اصغر خان شیرازی، تاجر یزدی است که از طریق جاده ابریشم تریاک به چین و از آنجا ظروف چینی، ابریشم، ادویه و نوعی فرش چینی به ایران، خشکبار به مسقط (عمان) و از آنجا پارچه به ایران می آورده است. به همین دلیل در زمان قاجار، ناصرالدین شاه به او عنوان ملک التجار را داد. این عمارت 13 سال پیش به عنوان هتل به بهره برداری رسید.

مالک: محمد حسین محتاج الله
تعداد اتاق ها: 23 اتاق
نرخ اتاق های این هتل به شرح زیر است:

اتاق یک تخته: 83 هزار تومان
اتاق دو تخته: 128 هزار تومان
اتاق ویژه که تا پنج نفر ظرفیت دارد: 400 هزار تومان






تاریخ : سه شنبه 91/9/14 | 12:40 عصر | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">